Friday 21 November 2014

Joulun trendivinkit pikkujouluihin

Joulu lähestyy! Ennen sitä kuitenkin lähestyy pikkujoulukausi. Tähän kuuluu myös työpaikan pikkujoulut, joillekin painajainen, joillekin vuoden hauskin työpaikkatapahtuma. Miksi sitten kammota työpaikan pikkujouluja? Useat ihmiset pelkäävät että punaviiniä tulee nautittua enemmän kuin tarpeeksi ja sitten pilaat oman maineesi colleegoidesi silmissä. Älä kuitenkaan huoli! Kaikki tekevät samaa! Ja jos haluat varmistaa, ettet möläyttele tyhmyyksiä pomosi edessä, aseta itsellesi juomaraja muutamaan lasilliseen. Sitten voit vain keskittyä näyttämään hyvältä. Näillä joulun trendivinkeillä säihkyt kirkkaammin kuin jouluvalot:

Metallinhohtoiset meikit

Jos koskaan on aika käyttää metallinhohtoisia meikkejä...se on Joulun aikaan! Kokeile luumun väriä tai violettiin vivahtavaa sävyä ja häivytä väri hyvin, jotta saat silmillesi utuisen lookin. Jos et ole tarpeeksi rohkea käyttämään tummia sävyjä, vaalean harmaat ja hopean sävyt ovat myös hyvä valinta.

Matat suukkohuulet

Nyt huulet saavat olla yhtä punaiset kuin Joulupukin nuttu! Joulun trendeihin kuuluu huulipunan mattaisuus, joka on loistavaa pikkujouluissa, työpaikan joulujuhlissa ja muissa illan istujaisissa, joissa syöt ja juot jatkuvasti. Huulten oltaessa matat, sinun ei tarvitse lisätä niihin kiiltoa, eikä rajausta. Voit häivyttää myös huulipunan kauniisti huuliasi muotoillen, niin että huulistasi tulee utuiset ja syötävän herkulliset.

Utuiset silmät

Jos joulustressi painaa päälle, etkä saa paljoa unta, älä huoli! Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota utuinen silmämeikki avuksesi! Unohda tarkkaan piirretyt silmän rajaukset ja levitä ne kuin olisit nukkunut meikit silmissäsi. Saat juhlavat ja utuiset silmät, joilla voit tarkkailla tilannetta juhlassa kuin juhlassa.

Glitter

Glitter on meikissä apuväline, jota ei arjessa usein kannata käyttää. Joulu ja Uusi vuosi on kuitenkin juhlan aikaa ja glitterin käyttö on siis ihan sallittavaa, ettei ihan suotavaa! Voit käyttää esimerkiksi irtopuuterimaista glitteriä, jota sitten voit levittää vaikkapa poskipäille, dekolteelle ja olkapäille. Käyttäessäsi glitteriä kasvoillasi, älä sudi sitä poskipäille liikaa. Ethän halua näyttää Geishalta. Ota sudin päähän siis vain hipaus glitteriä ja levitä se posken korkeimmalle osalle, hellästi häivyttäen.

Ja sitten vain skumppa pullo auki ja juhlat alkakoon! Hauskoja juhlahetkiä!


No comments:

Post a Comment