Wednesday, 24 April 2013

Jätä kofeiini pois saadaksesi rypytön ihoMikäli aiot pitää ihosi terveenä ja ilman ryppyjä sinun täytyy muuttaa kehoasi sisältä ulospäin. On hyvä aloittaa lopettamalla koffeiinia sisältävien juomien nauttiminen. Koffeiini, joka on riippuvuutta aiheuttava aine, poistaa kosteutta ihostasi. Kun ihosi on kuiva, siihen muodostuu helpommin ryppyjä. Koska koffeiini on myös diureetti, se edistää virtsausta. Ihosi kosteus katoaa myös tätä kautta. Suosittelemme ongelman ratkaisua tällä tavalla, vaikka ihoa voikin kosteuttaa kosteutusvoiteella.

Jos tosissaan haluat pitää ihosi kauniina, sinun tulisi juoda paljon vettä, jalostamattomia hedelmätäysmehuja sekä kookosmaitoa. Nämä juomat auttaa ihosi säilyttämään kosteudensa ja ehkäisevät siten ryppyjen muodostumista. Nämä juomat auttavat myös sisäelimiäsi, ja ihosi tulee näyttämään paremmalta myös tämän takia. Sisäiset ongelmat heijastuvat usein ihossamme.

JT Beauty Outlet kannustaa kaikkia jättämään koffeiinin sivuun ja käyttämään terveellisempiä juomia. Koffeiinin aiheuttamat ongelmat eivät ole sen arvoisia. Jos olet huolestunut koffeiinin poisjättämisestä yhtäkkiä, voit vähentää sen käyttöä vähitellen, kunnes et ole enää riippuvainen. Silloin voit korvata koffeiinin terveellisemmillä vaihtoehdoilla. 

Niille jotka luulevat tarvitsevansa annoksen kofeiinia aamulla, kokeile olla ilman 1-2 viikkoa, ja huomaat että se on mahdollista!

Onnea matkalla koffeiinittomaan (ja rypyttömään) elämäntyyliin!

No comments:

Post a Comment