Friday, 3 May 2013

Mihin mun meikit hävis..?

Oletko koskaan ollut aikeissa pestä kasvot, mutta putsaria olikin jäljellä vain muutama tippa? Tämä voi tarkoittaa että elämäsi mies on käyttänyt ihonhoitotuotteitasi – taas!

Vaikka miehen iho on perusrakenteeltaan samanlainen kuin naisen, sillä on kuitenkin monta ominaisuutta jotka tekevät kasvonhoitotuotteiden jakamisesta huonon tavan. Esimerkiksi ikääntymisen merkit saattavat edetä eri tahtiin, vaikka itse merkit ovat samat.

Miesten iho on myös naisten ihoa paksumpaa, ja tästä syystä myös kestävämpi. Lisäksi miesten ihossa sijaitsevat öljyrauhaset tuottavat enemmän öljyä kuin naisten vastaavat, jonka takia miehen iho on luonnostaankin kosteampi.

Muun muuassa näistä syistä on selvää että miehen ja naisen iholla on eriävät terveystarpeet. Valitettavasti miesten ihonhoitotuotteita on ollut saatavilla melko rajoitetusti vielä äskettäinkin.

Yhä useampi mies haluaa näyttää paremmalta. Sen seurauksena erityisesti miehille suunniteltuja tuotteita tulee enenevissä määrin kauppoihin. Erityisesti L'Oreal, yksi ihonhoitoalan johtajista, on kärjessä uuden Men's Expert ikääntymistä vastaan taistelevan mallistonsa kanssa.

Men's Expert -tuotteet sisältävät nk. Active Defense Systemin, tai ADS:än, joka on voimakas yhdistelmä aktiivisia ainesosia jotka lisäävät ihon vastustuskykyä ja auttavat suojaamaan sitä parranajon aiheuttamaa ärsytystä vastaan.

Aina on tietenkin poikkeuksia. Esim. monet Biothermin tuotteet soveltuvat myös naisille. Esimerkiksi
Biotherm Homme T Pur Intense SOS Spot Breaker finnihoitoa voi käyttää myös naiset, sen rakenne ei ole hirveän erilainen kuin Biothermin naisille suunniteltu vastaava tuote.

Käyttääkö sinun miehesi tuotteitasi?
No comments:

Post a Comment