Saturday, 15 March 2014

Helppo & Nopea - Kevät 2014

”Hutaistut” nutturat ovat täällä jälleen! Tässä olisi kolme tapaa tehdä nopea, mutta suloinen kampaus arkeen! Ei huonoja hiuspäiviä tänä keväänä!

1.      Pikku Myy

”Pikku Myy” on tullut jäädäkseen. Kampaa hiukset korkealle poninhännälle ja tuperaa halutessasi isomman nutturan. Myös hiusvalkki toimii tässä tarkoituksessa! Kierrä hiukset nutturalle ja kiinnitä pinneillä. Älä välitä fly away hiuksista! Lopputuloksenhan tuli olla ”sotkuinen”.


2.      Side Bun

Nuttura näyttää myös hyvältä niskassa tai sivulla! Saat klassisen flamenco-lookin kun teet jakauksen keskelle päätä tai syvälle sivuun. Nuttura voi olla huoliteltu ja liukua päätä myöten tai löysä ja huoleton! Jos tavallinen nuttura kuulostaa liian tylsältä, voit kokeilla kampauksen piristämistä erilaisilla leteillä tai pinneillä. Kokeile letittää hiukset ranskanletille viistosti ja kierrä hiukset nutturalle!


3.      The Oldie

Tämä kampaus on juuri sinulle, jos sinulla on otsatukka! Kampaa etuhiuksesi eteen ja tupeeraa hieman saadaksesi ”pörröisen” lopputuloksen. Jos etuhiuksesi ovat pitkähköt, voit tehdä jakauksen keskelle ja kihartaa hiukset laineille. Kun olet tyytyväinen, kiinnitä lopuista hiuksista nuttura. Voilá!


No comments:

Post a Comment