Tuesday, 4 March 2014

Kevään 2014 helpot hiustrendit

Heti kun Joulu on ohi ja vuosi vaihtuu, aletaan kevään trendeistä puhua jo innostusta puhkuen. Meidänkin on myönnettävä, että kun saimme tietää mitkä tulevat olemaan kevään hiustrendit, olimme onnesta soikeana! Miksi? Antakaapas kun selitämme!

Joulun aikana myös sinä varmastikin juoksentelit juhlissa jos toisissa, kun pikkujoulut, uuden vuoden juhlat ja muut pirskeet täyttivät kalenterisi pikavauhtia. Tällaiset juhlinnat voivat tehdä itse jos kunkin olon väsyneeksi, emmekä tarkoita vain henkistä väsymystä. 

Myös iho ja hiuksesi kärsivät liiallisesta juhlinnasta! Kaikki se alkoholin käyttö kuivattaa ihoasi, kun taas hiusten tupeeraus, sekä liiallinen kihartimien, suoristimien ja lakan käyttö voi käydä raskaaksi kenen tahansa hiuksille. Siksi hypimmekin tasajalkaa, kun saimme selville kevään 2014 hiustrendit. Nämä trendit ovat helppoja tehdä, eivätkä vaadi paljoa aikaa tai tekniikoita, jotka kuluttavat hiusta. Lue siis tarkasti:

 Merenneito kiharat


Jos sinulla on luonnonkiharat hiukset, ole valmiina riemuun: merenneitomaiset kiharat ovat yksi kevään suurimmista trendeistä. Nämä kiharat eivät ole Victoria’s secret enkeleiden tapaiset kiharat, joita sinun pitää valmistella tuntikausia. Nämä kiharat ovat loivia aaltoja hiuksissasi, kuin olisit juuri astunut suihkusta ulos ja antanut hiusten kuivaa luonnollisesti, jotta ne aaltoilevat loivasti. Luonnonkiharat hiukset voivat iloita. Jos sinulla on tikkusuorat hiukset, ehkäpä seuraava trendi on enemmän sinun mieleesi.

Pitkää ja sileää

Harvalla meistä on tikkusuorat hiukset, mutta yksi kevään hiustrendeistä on pitää ne suorana ja sileänä, vailla sen suurempia hiustuotteita. Näin sinun ei tarvitse kantaa mukanasi kuin hyvää, tehokasta harjaa, jolla silloin tällöin kammata hiukset läpi.

 Matala poninhäntä


Jos vapaana hulmuavat kutrit eivät ole sinun juttusi, ehkäpä tämä trendi on. Kuten kaksi edellistä, se on erittäin helppo, eikä tarvitse aikaa tai monia eri tuotteita. Matalan poninhännän tekoon et tarvitse muuta kuin tukevan poninhännän. Älä kuitenkaan käytä kuminauhoja, sillä ne voivat repiä hiuksia liikaa. Matalan poninhännän tekoa varten sinun ei tarvitse tupeerata hiuksiasi, eikä käyttää liikaa muotoilutuotteita: harjaa vain hiuksesi sileäksi ja sido ne hiuslenkillä pään alaosaan. Näin hiukset pysyvät pois naamalta, näyttävät kauniilta ja yksinkertaisilta ja silti ovat trendikkäät, viemättä liikaa aikaasi!

Sekainen kohokampaus

Tämä trendi on täydellinen, jos sinun tarvitsee lähteä kiireisenä kotoa. Ja jos hiuksesi ovat likaiset, sitä parempi! Tämä kampaus on täydellinen päiville, joina et jaksa pestä hiuksiasi. Kasaa hiukset päälaelle käyttämällä pinnejä, tai jos sinulla on paksut hiukset, myös hiuslenkkiä. Mitä sotkuisemman näköinen harakanpesä, sitä parempi! Laita pinnejä ristiin rastiin ja olet nailannut trendin täydellisesti!

SivujakausKun on aika juhlia, ota käyttöön viimeinen kevään trendeistämme. Sivujakaus. Eikä mikä tahansa sivujakaus, vaan ultimate sivujakaus! Kuinka raju uskallat olla? Tee jakaus sivuun tiukkana viivana ja käytä hiusvahaa pitämään ohuet suortuvat poissa kasvoiltasi. Jos tarvitset pinnejä, ota ne avuksesi. Tämä kampaus on oiva kevään juhliin ja iltamiin!

No comments:

Post a Comment