Thursday, 13 March 2014

Luonnollinen vs. Miss Edgy

Luonnollinen vai hurja cat eye? Aivan miten itse haluat! Tänä keväänä molemmat lookit ovat in!

Luonnollinen meikki sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Tätä tyyliä suositaan erityisesti Ranskassa, missä klassiset naiset pitivät meikin minimaalisena, korostaen parhaita puoliaan. Meikin ei kuulu näkyä, mutta ihon virheet ja mustat silmänaluset peitetään huolellisesti pois näkyvistä. Esiin yritetään tuoda ihon luonnollinen hehku ja silmiin riittää kerros maskaraa.
        
Tämä meikki sopii kaikille ja sitä on helppo muunnella. Korosta poskipäitäsi, silmiäsi tai kulmakarvojasi. Tuo esiin parhaat piirteesi valokynällä ja korosta maltillisella kerroksella aurinkopuuteria.

No make up-lookista saa myös helposti kauniin meikin iltaan. Rajaa silmät eyelinerillä ja lisää poskiin punaa and you good to go!Jos rohkeutta riittää, voit olla Miss Edgy myös päivällä, mutta look on omiaan illan rientoihin. Meikin saa helposti tehtyä päivämeikin päälle, sillä Miss Edgy kerää katseita hurjilla silmillään! Pidä muu meikki minimaalisena, mutta leiki rajauksilla ja väreillä. Voit käyttää mustaa, sillä se toimii aina, tai käyttää tämän kevään huomion kiinnittäviä värejä! Miltä kuulostaisi mustikan sininen rajaus alaluomelta ylös silmäkulmaan? Sinä päätät!No comments:

Post a Comment