Friday, 28 March 2014

Suojaa ihosi saasteilta!

Kaupungin tunkkainen ilma voi olla iholle UV-säteilyäkin haitallisempaa! Ihoa tulee suojata liiallisen auringon lisäksi myös saasteilta. Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Step 1. Meikki

Tiesitkö, että meikki toimii eräänlaisena ”suojakilpenä” saasteita vastaan? Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että meikkivoiteella ja tuhannella puuterikerroksella tulisi tukkia ihohuokoset. Kuitenkin, meikkivoiteen käyttö sellaisina päivinä joina vietät koko päivän likaisessa keskuskaupungin ilmassa  voi hyvä päätös.


Step 2. Hoida

Kaupunkilaisen iho voi näyttää harmahtavalta. Kukaan ei halua elottoman näköistä ihoa! Jälleen kerran, on kuitenkin tärkeä muistaa syödä terveellisesti ja säännöllinen liikunta. Ja sitten ihon hoito.

1.       Kaupunki-iho on hyvä kuoria säännöllisesti. Kerran viikossa riittää, mutta jos ihosi on erityisen kuiva, kannattaa toimenpide suorittaa kahdesta kolmen viikon välein. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut, näin palauttaen luonnollisen hehkun ja elovoiman kasvoille.
2.       Puhdista. Puhdista. Puhdista. Kasvot tulee pestä aamuin illoin. Varsinkin illoin, sillä voit puhdistaa kaikki saasteet kasvoiltasi ja antaa ihosi hengittää.
3.       Kosteutus. Vesi kuivattaa ihoa, joten pesun jälkeen on hyvä helliä ihoa erilaisilla rasvoilla tai öljyillä. Etsi tuotteita, jotka sisältävät E-vitamiinia, sillä tämä on kauniin ihon salaisuus (monissa yörasvoissa käytetään tätä kyseistä vitamiinia!)
4.       Naamiot. Ihosi rakastaa naamioita! Mutta älä kuitenkaan innostu liikaa, muutaman päivän välein on hyvä tahti!Ihosi tahtoo myös joskus levätä!

5.       Juo vettä. Vesi pitää elimistön kunnossa ja estää solujen kuivumisen. Jos ihosi näyttää väsyneeltä, kokeile juoda vettä. Usein kuivuneet huulet ovat ensimmäisiä merkkejä siitä, ettet ole juonut päivän aikana tarpeeksi!

No comments:

Post a Comment