Sunday, 26 January 2014

Hoitovinkkejä aikuisiän aknen hoitoon


Monet ihmiset ovat tietämättömiä siitä, että aikuisten aknea on olemassa ja usein he tämän vuoksi hoitavat ihoaan väärin keinoin. Ihmiset luulevat, että aknea ilmenee vain teini-iässä ja että se vähitellen hälvenee vanhetessaan. Useimmille tämä voi olla totta , mutta on tärkeää huomata, että akne ei ilmesty vain teini-iässä. On kuitenkin tärkeää tietää, että olemassa on huomattava määrä aikuisia, jotka kokevat tällaisia iho-ongelmia ja että ne ovat hoidettavissa.


On paljon syitä, miksi monelle kehittyy aikuisiän aknea. On tärkeää ottaa huomioon, että suurin osa ihmisistä, jotka kärsivät tästä ovat niitä, jotka ovat myös kokenut akneongelmia teini-iässä. On myös tärkeää muistaa, että hoito tähän ei ole samaa kuin teini-iässä, koska iho on jo erilainen kuin mitä se oli ennen. Tämän vuoksi tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten käsitellä aikuisen aknea.

1. Ensinnäkin , osta hyvämaineinen aknen hoitotuote. Itsehoitolääkkeet voivat helposti hoitaa lieviä akneoireita. Nykyään markkinoilla on saatavilla monia erilaisia hoitoja. Mutta sinun täytyy olla tietoinen tuotteen turvallisuudesta. Jotkut tuotteet ovat osoittautuneet tehottomiksi ja niissä voi olla tehokkaita aineita, jotka voivat vahingoittaa ihoa ennestään. Jos et uskalla ostaa tuotteita ilman apua , on parasta vierailla ihotautilääkärin luona. Näin varmistetaan , että tuote sopii ihotyypillesi ja että se toimii oikein. Voit myös pyytää suosituksia ystäviltä ja perheenjäseniltä, joilla on ollut samalaisi akneongelmia.

2. Jos iho-ongelmat ovat erittäin vakavia, tai itsehoitolääkkeet eivät tunnu tepsivän, kosmeettiset menettelytavat voivat olla seuraava vaihtoehto. Näillä klinikoilla aknea hoidetaan muunmuassa laserin avuin. Nämä menettelytavat voivat olla kalliita ja ne on parasta hoitaa käymällä hyvämaineisella kliniikalla.

3. Älä koskaan purista aknenäppyjä! Monet aikuiset eivät pysty olemaan puristelematta finnejään ja voivat täten aiheuttaa lisää vahinkoa ja arpia. Puristamalla finnejä riskinä on, että teet ihohaavoja, joihin pääsee infektioita aiheuttavia bakteereja.

4 . Syö terveellistä ruokaa. Huuhtoaksesi pois myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa aknea , sinun täytyy juoda paljon vettä ja syödä hedelmiä ja vihanneksia. Muista, että hyvin kosteutettu iho on parempikuntoinen kuin kuiva iho. Sisällytä terveellisiin elämäntapoihisi myös tarpeeksi lepoa. Muista, että stressi on yksi syistä akneen ja niin se todella palkitsee, jos sallit itsellesi kahdeksan tunnin yöunet.


Nämä ovat joitakin perusasioita, joita sinun täytyy seurata aknen paranempiseksi. Kokeile yksi vinkki toisensa jälkeen ja varmasti löydät sen, joka toimii juuri sinulle.

No comments:

Post a Comment