Sunday, 12 January 2014

Kuinka voit saada tuotteen, joka on budjettisi ulkopuolella?

Me kaikki varmasti haluaisimme kokeilla uutta tuotetta joka päivä. Mainoksia uusista tuotteista tulee joka päivä televisiosta, lehdistä ja kaupungilla kävellessä. Tuo uusi ripsiväri antaa vielä tuuheammat ripset kuin se edellinen! Tuo kosteusvoide pääsee eroon kaikista rypyistä! Tuo shampoo antaa silkkisen pehmeät hiukset. Tuo huulipuna on niin kestävä, ettei sinun tarvitse lisätä sitä ollenkaan päivän aikana.

Kuulostaako tutulta? Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Valitettavasti usein nämä tuotteet ovat samoja tuotteita uusissa kuorissa ja uuden mainoskampanjan siivellä ratsastaen. Joskus kuitenkin kauneusmarkkinoilla julkaistaan uusi tuote, joka mullistaa kaiken. Usein tama tuote on syntynyt sen seurauksena, että monet tiedemiehet ovat pistäneet sen kehitykseen paljon aikaa ja rahaa. Usein tama taustatyö myös antaa tuotteelle sen korkean hinnan. Hintaan voi myös vaikuttaa tuotteen kalliit raaka-aineet.

Kuinka sinun kannattaa sitten edetä, jotta voisit kokeilla tätä tuotetta, jos sen hinta on budjettisi ulkopuolella?


1. Kysy testeriä. Useat kaupat saavat tuotteiden testereitä, joita he antavat maksutta kokeiltavaksi. Usein näissä testereissä on tarpeeksi usean päivän käyttöön, jolloin saat siitä paremman kuvan. Muista kuitenkin, että monien tuotteiden vaikutus näkyy vasta usean viikon käytön jälkeen. Siispä jos kahden päivän käytön jälkeen ryppysi eivät ole kadonneet, vaikka olet käyttänyt uutta ryppyvoidetta...ole kärsivällinen!

2. Pistä rahaa sivuun. Vaikka säästäisit vain muutaman euron päivässä, se voi auttaa hyvinkin paljon kartuttamaan kassaa, jolla voit ostaa unelmiesi tuotteen. Vain pienetkin muutokset voivat tehdä suurenkin eron. Valmista itsellesi lounas tai eväsleivät seuraavaksi päiväksi kotona. Sen sijaan että maksaisit kalliista lounasruoasta, säästät rahaa syömällä kotiruokaa. Vältä myös mehujen, vesien ja muiden juomien ostamista ja täytä pullo mehua tai vettä täyteen jo kotona. Nämä pikku vinkit voivat hyödyttää sinua tulevaisuudessakin.

3. Maksa erämaksulla. Useat kaupat varsinkin internetissä, myyvät tuotteita erämaksulla, jota sinun kannattaa käyttää hyväksesi. Näin maksat tuotteesta kuukausittain tietyn summan, johon sinulla on varmasti varaa.

4. Vertaile hintoja. Eri liikkeet voivat myydä eri tuotteita vaihtelevilla hinnoilla. Usein internetin välityksellä hinnat ovat halvempia ja ulkomailta tilaaminen voi myös osoittautua halvemmaksi jos lähetyskulut eivät ole korkeat. Tarkista kuitenkin, että kauppa on luotettava.

5. Käytä alennuskuponkeja ja odota alennuksia. Monet online kaupat tekevät tarjouksia ja julkaisevat alennuskoodeja, joilla saat alennusta ostoksistasi. Pidä silmällä näitä liikkeitä ja kauppiaita tykkäämällä heidän Facebook ja Twitter sivuistaan ja odota että he alottavat alennukset tai tarjoavat alennuskoodin.


Muista myös lukea tuotearvosteluja. Nämä antavat aina hyvän viitan siihen, onko tuote tyydyttänyt muista kuluttajia. Monet uudet tuotteet ovat myös aluksi kalliimpia ja sen jälkeen niiden hinta laskee. Ole siis kärsivällinen ja odota että tuotteen hinta alenee, tai että saat säästettyä rahaa sen ostoon. Jokainen meistä tarvitsee joskus pientä hemmoittelua. Jos sinun tarvitsee säästää rahaa tai budjetoida sen eteen, että saat itsellesi luksus tuotteen...se on varmasti sen arvoinen! Kuten L’orealin tunnuslause kuuluu: “Olet sen arvoinen!”

No comments:

Post a Comment