Thursday, 30 January 2014

Täydellinen kasvojenhoitorutiini

Kaikki meistä haluavat kauniin, heleän ihon, jota voimme korostaa meikin avulla. On hyvä kuitenkin tietää, että epätervettä ihoa ei pysty peittämään meikin avulla. Jos ihosi on kuiva tai vailla tarpeellisia vitamiineja, voi olla, että meikki levittyy iholle epätasaisesti, eikä näytä luonnolliselta. Kauniin ihon saamiseksi sinun tulee huolehtia siitä:
  • Syö terveellisesti, jotta kehosi saa tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita solujen uusiutumista varten.
  • Juo paljon vettä, jotta vartalosi saa kosteutta sisältäpäin.
  • Kosteuta iho aamuin ja illoin myös ulkoapäin levittämällä ihotyypille sopivaa kosteusvoidetta.
  • Pidä iho puhtaana pesemällä kasvosi joka aamu ja ilta, jotta pääset eroon liasta, talista.
  • Kuori iho silloin tällöin, jotta karheat ja kuolleet ihosolusi peseytyvät pois.
  • Suojaa ihosi auringolta käyttämällä aurinkorasvaa jossa on suojakerroin.
  • Helli ihoa silloin tällöin asettamalla sille kasvonaamio.


Kun ihosi on terve sisältäpäin, se paistaa myös ulos ja näin meikki näyttää paremmalta. Sisällytä siis terveelliset elämäntavat kauneusrutiiniisi. Monet meistä ovat etelän lomamatkalla polttaneet ihonsa niin pahoin, että se on kuoriutunut pois. Älä rääkkää ihoasi näin, vaan suojele sitä ulkopuolisilta haitoilta. Minkäänlaiset kasvonaamiot eivät voi parantaa jälkiä, jotka huolimaton ihonhoitorutiini jättää jälkeensä. Yksi suurimmista ihonhoidon kardinaalisynneistä on mennä nukkumaan meikit kasvoilla. Aamulla herätessäsi meikkisi on levinnyt pitkin kasvojasi ja naamasi on täynnä näppyjä. Kun olet oppinut meikkaamaan, sinun pitää myös opetella oikea kasvojenhoitorutiini, jotta ihosi pysyy kauniina ja terveenä. Seuraa tätä kasvojenhoitorutiinia aamuin illoin pitääksesi ihosi terveenä:

1. Poista silmämeikki silmämeikin poistoaineella. Tämä on hyödyllinen tuote, sillä usein kajalkynä, eyeliner ja ripsiväri on vaikea saada kokonaan pois silmistä, jolloin aamulla herätessäsi näytät pandalta tai nyrkin naamaan saaneelta. Ota vanulappu avuksesi ja pyyhi silmämeikki pois hankaamatta. Jos hierot silmiä liikaa, voit menettää silmäripsiä tai ärsyttää silmää.

2. Puhdista kasvot kasvopesulla. Valitse ihotyypillesi sopiva vaihtoehto. Kuivalle iholle sopii maitomaiset tuottet, kun taas öljyinen iho ei tarvitse enää lisää rasvaa. Valitse siis öljytön vaihtoehto. Kostele ensin kasvosi vedellä ja sitten hiero kasvopesua joka puolelle naamaasi pienin, pyörivin liikkein. Sitten huuhtele.

3. Huuhdeltuasi kasvot, voit käyttää kuorintavoidetta. Tätä kannattaa käyttää noin 2 kertaa viikossa kuorimaan kuolleet ihosolut pois. Käytä sitä samoin tavoin kuin kasvopesua, mutta vältä silmien ympäryksen herkkää ihoa.

4. Seuraavaksi voit käyttää kasvovettä. Tämän tehtävä on pyyhkiä pois mahdolliset muut meikin jämät kasvoilta, sekä pienentää ihohuokosia, kiinteyttää, virkistää ja hoitaa ihoa. Levitä sitä vanulapun avulla pienin vedoin.


5. Halutessasi voit lisätä kasvoillesi myös seerumin. Seerumi on hyvin potenttista ja kosteusvoiteen alla käytettynä tehostaa sen vaikutusta. Sitä voi käyttää myös itsestään tehohoitona.

6. Levitä kasvoillesi aina kosteusvoide sen pesun jälkeen. Ennen meikkiä, se toimii pohjustuksena. Pesun jälkeen se kosteuttaa ihoa. Vaikka sinulla olisi öljyinen iho, älä jätä voiteen käyttöä väliin.

Näiden vinkkien avulla kasvosi voivat hyvin ja meikki korostaa niitä täydellisesti!

No comments:

Post a Comment