Wednesday, 16 April 2014

Mitä hyvä meikkivoide sisältää?

Monet meikkivoiteet ovat kuivattavia ja jättävät iholle ikävän kiristävän tunteen. Kosmetiikkamerkit ovat ottaneet asian huomioon ja markkinoille on ilmestynyt entistä enemmän kosteuttavia vaihtoehtoja. Tämä uutinen on oikea ilosanoma kaikille kuivaihoisille. Mutta mitä muita iholle hyödyllisiä ainesosia meikkivoiteesta voi löytyä?

1. Titanium Dioxide

Varmasti tuttu ainesosa aurinkorasvoista. Titanium Dioxide antaa meikkivoiteelle aurinkosuojan. Ja SPF-kerroin missä tahansa voiteessa on aina iso plussa!

2.  Retinyl Palimate (A-vitamiini) ja Tocopheryl Acetate (E-vitamiini)

Meikkivoiteissa käytettynä A-vitamiini on turvallinen myös raskaina oleville naisille, se myös voi ehkäistä aknea. E-vitamiini taas on antioksidantti ja suojaa ihoa. Lisäksi E-vitamiini auttaa tasoittamaan ihon punaisuutta.

3. Luonnolliset öljyt

Öljyt ovat yksi meikkivoiteiden kosteuttava ainesosa. Luonnolliset öljyt eivät tuki ihohuokosia, vaan hoitavat ihoa. Etsi esimerkiksi aineselosteesta seed-oil. Usein tuotteet kyllä mainostavat sisältävänsä jotakin öljyä, mutta aina on hyvä varmistua (aivan rehellisesti: tuskin mihinkään tuotteeseen on maltaita kallisarvoisia öljyjä "tuhlattu"). 

No comments:

Post a Comment