Sunday, 15 September 2013

Banaani ihonhoidossa – kokeile näitä kasvonaamiovinkkejä!

Banaanit ovat yksi kaikkein monikäyttöisimmistä hedelmistä joita markkinoilta löytyy. Sen käyttöä ihonhoidossa ei usein mietitä mutta koska banaanit ovat niin yleisiä monissa maissa sitä voi helposti hyödyntää kauneudenhoidossa sen lisäksi, että se ravitsee meitä sisäisesti.

Banaani on hyvä kuidun, kaliumin ja C-vitamiinin lähde ja nämä ovat erittäin hyviä iholle. Se myös auttaa vahvistamaan lihaksia ja ylläpitää verenpainetta tasaisella tasolla. Banaani päivässä auttaisi sinua valtavasti , sillä se sisältää kahdeksan aminohappoja, joita kehomme ei pysty tuottamaan itsekseen.

Voit myös löytää hyvän määrä magnesiumia, rautaa, sinkkiä, jodia sekä vitamiineja, kuten A, B (foolihappo) , E ja F. Nämä ovat erittäin hyviä keholle ja voi tehdä suuria ihmeitä. Myös muita ravintoaineita, kuten B6-vitamiinia , kuitua , kivennäisaineita (jotka ovat suuria energian lähde) sisältyy banaaniin, eikä lista lopu siihen! Tämä hedelmä auttaa naisia, jotka kärsivät kuukautisten tuottamista vaivoista ja kivuista, sillä ne sisältävät hyvän määrän serotoniinia . Banaani on myös helposti sulava, joten se on hyvä ja ravitseva hedelmä vauvojen syötäväksi.

Kotitekoiset ihonhoito reseptit:

Muussaa 1 pieni banaani, lisää 2 rkl kermaa, 1 rkl hunajaa ja 1 rkl kaurajauhoa. Sekoita hyvin kunnes saat johdonmukaisen seoksen kuin jogurtti. Käytä tätä levittämällä sitä kasvoillesi ja anna sen imeytyä noin 30 minuuttia. Huuhtele vedellä ja taputtele kuivaksi. Tämä silentävä naamio ravitsee kasvosi, välttää varhaista ikääntymistä ja estää ennenaikaisien ryppyjen muodostumista .

Hehkuvan ihon saamiseksi sekoita itsellesi tämä kasvonaamio: puolikas kypsä banaani, 2 rkl kauraleseitä, 2rkl muskottipähkinää. Sido ainekset yhteen käyttämällä maitoa. Lisää kaikki ainekset ja sekoita niitä hyvin kunnes saat sileän tahnan. Levitä tämä seos naamallesi ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti . Taputtele kuivaksi. Kaikki ainekset tässä kasvonaamiossa ovat luonnonmukaisia omistaen erilliset arvot ja näin auttaen sinua saamaan hehkuvat kasvot.


Varoitus: Älä käytä mitään näistä tuotteista, jos olet allerginen millekkään aineille. Vastuu on lukijan eikä sivuston tai kirjailijan.

No comments:

Post a Comment