Friday, 20 September 2013

Kosteusvoiteet ja niiden luonnolliset ainesosat – mikä sopii sinun ihollesi?

Vartalovoiteita löytyy useissa eri yhdistelmissä kosteuttavia ainesosia, yrttejä ja luonnollisia tuotteita ovatpa ne sitten hedelmistä saadut lehdet tai siemenet. Ne toimivat monella tavalla , kuten parantaen kuivaa ihoa, parantaen ihon rakennetta, ravitsemalla ihoa joka on menettänyt luonnolliset öljynsä sekä se palauttaen kirkkaan ihon. Millaisia luonnollisia aineita voiteissasi yleensä on?


Luonnolliset ainekset:

1. . Karitevoi

Johdettu hedelmien siemenkodista ja Shea pähkinäpuusta, sillä on merkittäviä paranemista edistäviä ja pehmentävä kykyjä. Tutkimukset osoittavat, että karitevoilla on tulehdusta estäviä vaikutuksia ihoon, mikä edistää haavojen paranemista ja parantaa arpien ulkonäköä. Se myös sisältää E-vitamiinia , A-vitamiinia, ja kanelihappoa sekä ainutlaatuista rasvahappokoostumusta. Tällä voidaan kosteuttaa ja parantaa kuivaa ihoa sekä arpia, kuten raskausarpia.

2 . Auringonkukkaöljy

Runsaasti vitamiineja E ja erittäin korkea rasvahappokoostumus, joka auttaa palauttamaan ihon kosteutta, luonnollisia öljyjä ja uudistaa sitä. Vitamiinit edistävät kollageenin tuotantoa ja onnistuvat säilyttämään kosteutta iholla.

3 . Manteliöljy

Hyvin imeytyvänä, tämä on tärkeä ravintoaine ihoa pehmentävien vaikutuksin. Korkea vitamiinipitoisuus, joten erittäin sopiva kuivalle, hilseilevälle tai tulehtununeelle iholle. Auttaa ihon tasapainoa ja kosteuden imeytymistä.

4 . Jojobaöljy

Hyvä kaikille ihotyypeille, se läpäisee helposti ihon pintakerroksen raviten, kosteuttaen ja pehmentäen kuivaa ihoa. Hypoallergeeninen ja puhdas, se sisältää mineraaleja, proteiineja ja vahamaista ainetta, joka jäljittelee ihon kollageenia, joten se tekee ihosta notkean ja pehmeän.

5 . Kaakaovoi

Erittäin suosittu ainesosa käsi-ja vartalovoiteissa , kuten sheavoi, se toimii pehmittäen ja auttaa ihon notkeana säilyttämisessä. Se voi myös estää ja vähentää raskausarpia, jos käytetään säännöllisesti.

6 Aloe Vera

Tutkimukset osoittavat, että aloe vera voi parantaa ihon kykyä kosteuttaa itse itseään. Sillä on voimakas läpitunkeutuvuus, ja kuljettaa terveitä aineita ihon läpi. Päivittäin käytettynä, aloe vera voi auttaa säilyttämään terveen ja hehkuvan ihon. Koska sen lukuisia biologisesti aktiivisia aineita, kuten polysakkaridit, Fytosterolien, glyseroli, E-vitamiini, B & C ja sinkki; nämä kaikki osaltaan auttavat paranemista, joten aloe vera on hyvä valinta arpien ja tulehdusten estoon. Usein aloe veraa käytetäänkin after sun tuotteissa lieventämään ihon palamista liian auringon jäljiltä.

7 . Macadamia öljy

Tämä öljy imeytyy helposti ja sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja jotka toimivat kuin antioksidantit solukalvon huononemista ja heikkenemistä vastaan. Se sisältää myös magnesiumia ja tiamiinia, jotka rauhoittavat ihoa. Hyvä kypsälle ja ikääntyvälle iholle.

8 . Glyseriini

Sillä on kosteudensäilyttäjäominaisuuksia ja muuttaa ilman kosteutta muuttamalla sen ihon kosteudeksi.

Kuinka valita oikea kosteustuote sinulle:

- Lue tarrat
Eri tuotteissa on eri ainesosia On tärkeää, että tiedät mitä olet ostamassa, jotta vältyt allergioilta.

- Valitse kosteuttava voide
Huomioi myönteiset muutokset joita se on tehnyt ihollesi. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, jatka tuotteen käyttöä.

- Tunne ihosi
Vaikka monet voiteet ovat kaikille ihotyypeille, on olemassa voiteita, jotka on erityisesti suunniteltu normaalille, kuivalle, sekä erittäin kuivalle iholle. On parasta ostaa voidetta , joka vastaa ihotyyppiäsi saavuttaaksesi parhaat tulokset.

- Tiedä mitä tarvitset
Tarvitsetko vain yleisvoiteen ihosi kosteuttamiseen vai onko sinulla raskausarpia, joista haluat eroon? Markkinoilla on paljon eri valinnanvaraa!

- Tiedä mikä sinulle sopii
Jos sinulla on herkkä iho, valitse kosteusvoide joka on testattu ja se ei aiheuta akne reaktioita iholla. Samoin hajusteettomat vartalovoiteet ovat hyvä vaihtoehto, sillä vahvat hajusteet voivat usein ärsyttää herkkää ihoa ja aiheuttaa allergiaa.

- Mieti elämäntapaasi
Jos olett yyppi, joka rakastaa ulkoilua, saatat tarvita voidetta ultraviolettisuojalla, jotta minimoit ihon ryppyjä ja kuivumista.

- Vuodenaikojen mukaan
Talvella valitse raskaampi voide joka sisältää sheavoita tai toista intensiivistä ainesosaa. Kesällä ,kevyempi tuote riittää, joten aloe vera on hyvä valinta.


No comments:

Post a Comment