Monday, 9 September 2013

Hiusten kampaus hiusta vaurioittamatta

Useimmat ihmiset pitävät hiusten kampausta rutiinitoimintana. On ihmisiä, jotka pitävät saman hiustyylin koko elämänsä ajan. Toisaalta, nuoremmat sukupolvet antavat uusia hiustyyli-ideoita kokeillessaan niitä ja asettavat uusia suuntauksia eri hiustyyleille.

Terveiden hiusten saamiseksi oikea ravitsemus on tarpeen. Yleinen terveys on suoraan yhteydessä hiusten laadun ja määrän suhteen. Jotta hiukset olisivat kauniit, ne tarvitsevat säännöllistä pesua, hiusöljyn käyttöä, oikeaa kampaustekniikkaa jne.

Vinkkejä hiusten kampaamiseen:

1. Valitse paras mahdollinen kampa hiustyypillesi sopien. Sinun on myös otettava huomioon hiusten laatu (pehmeä tai kova, lyhyt tai pitkä), mukavuus ja tyyli. Näin oikea harja ei vahingoita hiustasi.
   
2. Hiusten kampaus pitäisi tehdä erittäin huolellisesti ja keskittyneesti. Jos kampaat huolettomasti, voit aiheuttaa vahinkoa hiuksille esimerkiksi kammatessasi takkuja liian nopeasti ja voimakkaasti.

3. Hiusten kampaus pitäisi myös tehdä varovasti.Voimakas kampaus voi edistää hiusten irtoamisessa ja karisemisessa.

4. Älä kampaa kosteita hiuksia. Ensin kuivaa hiukset pyyhkeellä painamalla hiuksia voimakkaasti pyyhkeellä, mutta välttäen niiden turhaa hieromista ja hankaamista ja sitten laita hoito-öljyä kuten argan öljyä ja varovasti hiero sitä hiuksiin. Kun tämä on tehty, kampaus on helppoa ja ei vahingoita hiusta.

5. Kampaamalla hiuksia vastakkaiseen suuntaan on vältettävä. Tämä aiheuttaa hiusten turhaa irtoamista ja karisemista ja heikentää hiuksen laatua.

6. Voimakas kampaus taaksepäin, eli tuupeeraus voi aiheuttaa kaljuuntumista. Jos haluat edemmän pitoa kampaukseesi, käytä mieluummin tuuheuttavia hiustenhoitotuotteita ja hoitavia öljyjä, jotka parantavat hiusten laatua.

7. Usein hiusten kampaus voi vahingoittaa karvatuppia ja päänahkaa. Hiusten kampaus 2 tai 3 kertaa päivässä riittää.

8.Hammaskampa ei saa olla teräväkärkinen. Kampaa ei myöskään pidä painaa liian tiukasti päänahahkaan, jotta se ei vahingoita päänahkaa ja hiustuppia.

9. Puhdista kampa ennen käyttöä ja sen jälkeen, jotta hiuksiin ei tartu mitään kammassa säilyneitä muotoilutuotteita, likaa tai pölyä. Hiusten kampaus likaisella kammalla voi olla vaikeaa ja tuskallista.

10. Älä käytä muiden ihmisten kampoja tai harjoja. Tämä estää sieni-ja bakteeri-infektioita.
Näiden vinkkien noudattaminen terveellisen ruokavalion yhteydessä takaa terveet, kiiltävät hiukset, joilla voit testata erilaisia kampauksia ja tyylejä uusien trendien mukaan.No comments:

Post a Comment