Saturday, 28 September 2013

Syksyn 2013 hiustyylit

Kesän villit rantakiharat tulee nyt sitoa pois kasvoilta ja alkaa harjoittelemaan Syksyn hiustyylejä. Ilmat viilenevät ja tarvitset usein hattua, joka saattaa rajoittaa joidenkin kampauksien tekoa. Tässä esittelemme catwalkeilla suositut syksyn hiustrendit ja miksi ne ovat täydelliset juuri nyt. Tarvikkeiksi tarvitset vain lempiharjasi ja kampasi, poninhäntiä, pinnejä, lakkaa ja muotilutuotteet, joita käytät arjessakin.

Täydellinen poninhäntä


Yksi syksyn isoimmista hiustrendeistä on poninhäntäkampaus, joka on niin sileä, että yksikään suortuva ei ole poissa rivistä. Sido poninhäntä juuri korviesi tasolle tai vähän niiden yläpuolelle takaraivollesi ja kampaa irtohiukset mukaan, sitten sido se kiinni. Kiinnitä irtohiukset lakalla tai vahalla, mutta älä tee wet lookia, joka on kesän rannoilta tuttu tyyli. Tämä tyyli on loistava, jos et ole pessyt hiuksiasi pariin päivään, koska hiukset ovat tiukasti päänahkaa myötäillen, niiden rasvaisuus ei näy. Ponihäntä on myös loistokeino pitää hiukset poissa kasvoiltasi syystuulen puhaltaessa.

Otsahiukset

Ota mallia Niiskuneidistä ja leikkaa itsellesi syksyinen otsatukka. Oli se sitten pitkä ja littana tai lyhyempi ja pöyheä, tämä on yksi syksyn lempitrendeistä. Mikä parasta, tämä lookki on täydellinen laittaessasi päähäsi ihanan neulehatun, joka pitää otsiksen kurissa syysmyrskyssäkin. Otsahiukset eivät myöskään rajoita muun kampauksen tekemistä, vaan voit yhdistää sen hulmuaviin kiharoihin, ballerinanutturaan tai ranskalaiseen lettiin. Kaikki käy!

Viileät blondit


Jos olet vaaleahiuksinen, vaihda nyt kesän aikana kellastuneet hiuksesi kylmempiin sävyihin, jotka korostavat talvella vaaleampaa ihoasi. Kokeile tuhkanvaaleaa, vaaleaa beigeä tai hopeaa. Nämä sopivat kasvojen sävyyn, jotka kesän ohi mentyä menettävät rusketuksensa ja tarvitsevat talvisempaa sävyä korostuakseen hyvin.

Nutturat, letit ja kierteet

Leikittele pitkillä hiuksilla kokeilemalla erilaisia lettejä. Ota inspiraatioksi Pocahontas ja letitä kasvojesi ympärille muutama pikkuletti ja tee muualle hiuksiisi vain muutama kihara. Yhdistä tämä syysneuleisiin ja mokkatakkeihin ja olet kuin pohjoismainen intiaaniprinsessa.

Muhkeat Sophia Loren kampaukset


Oletko syysmorsian? Unohda Amy Winehouse tyyppinen pehko ja ota malliksesi Sophia Loren. Jos et halua että hääkampauksesi on kokonaan ylhäällä tai alhaalla, tämä on oiva välimaasto. Tupeeraamalla hiukset ylhäältä ja jättämällä ne auki, voit myös yhdistää niihin tiaran tai jonkinlaisen pannan, jolla pitää hiukset poissa kasvoilta ja juhlavan näköisenä. Joka tuokin meidät viimeiseen trendiimme, joka on...

Hiusasusteet

Pannat ja klipsit, jotka ovat näyttäviä ja kauniita, eivät tarvitse uhkeaa kampausta vierelleen. Päinvastoin. Oma kampauksesi voi olla hyvinkin huolittelematon tai simppeli ja lisätessäsi upean hiusasusteen, koko ulkomuotosi muuttuu juhlavaksi.


Muista myös pukeutua lämpimämmin nyt kun säät viilenevät ja et enää pärjää kesävaatteillasi. Punainen nuhanenä ei ole hyvä look näiden syystrendien kanssa!

No comments:

Post a Comment