Monday, 23 September 2013

Silmämeikin käyttö katseen parhaasti esille tuomiseen

Silmiä on kutsuttu ikkunoiksi ihmisen sieluun, koska niin paljon kommunikoidaan silmien kautta. Silmät antavat kasvoille energiaa ja yksilöllisyyttä. Niiden ei tarvitse olla tietyn kokoiset tai muotoiset - kaikki katseet sisältävät oman ainutlaatuisen kauneutensa. Kun meikki on sovellettu silmiä korostavasti, se tuo esiin silmän todellisen värin ja parantaa silmän kauneutta. Kun meikkisi korostaa piirteitäsi oikein, sinulla on itsevarmpempi olo ja yksi asia vähemmän huolehtia! Hienovarainen meikin käyttö, kuten eyeliner, luomiväri ja ripsiväri yhdessä luovat taikuutta ja saavat silmäsi näyttämään parhailta.


Luomiväri

Luomivärin on tarkoitus tuoda esiin ja määritellä silmät. Luomiväriä käytetään luomaan syvyyttä ja tuomaan esiin silmien kauneuden. Tumma väri pienentää silmää, kun taas kevyempi väri tekee sen suuremman näköiseksi. Juuri luomivärillä on mahdollista luoda illuusioita. Nämä ovat perus tekniikoita silmän muodon korostamiseen:

Pienet silmät : Älä käytä liikaa luomiväriä tai eyelineriä - se tekee silmäsi näyttämään pienemmältä. Levitä vaaleat luomivärit silmäluomien päälle ja sisäkulmaan, käytä tummempaa väriä korostamaan reunoilta ja käytä valokynää silmien ympärillä tuomaan niille lisää valoa.

Suuret silmät : Käytä tummempia varjotus-sävyjä ja häivytä sitä ulospäin. Käytä tasaista väriä saadaksesi kulmakarvat esiin. Helmiäinen vaalea sävy kulmakarvan alla kulmaluulla on oiva valinta.

Syvällä sijaitsevat silmät : Käytä valon värejäja silmäluomen alle ja korosta ulkokulmaasi heleillä väreillä.

Laajat silmät : Käytä tummempia värejä sisäkulmaan, jotta saat aikaan vaikutuksen, että silmäsi ovat lähempänä toisiaan.

Pyöreät silmät : Levitä varjostusta luomen päälle sen keskikohtaan korostaen silmän muotoa.

Ja muista nämä muistisäännöt:

1. . Vaaleat värit aukaisevat silmien katsetta, tummat värit pienentävät silmää.

2 . Jos sinulla on hyvin vaalea iho, tummat meikkisävyt eivät näytä luonnolliselta hipiälläsi.

3 . Ole varovainen hohtotuotteiden käytössä, ne saattavat korostaa ryppyjä ja uurteita. Glitterpuuterit ja hohtovoiteet tulee käyttää maltilla.

4 . Silmänympärysiho on ensimmäinen alue, joka näyttää ikäsi. Ole siis hellä tälle alueelle.

Eyelinerin käyttö:

Eyelinerin on tarkoitus rajata silmät saadaksesi niihin terävämmän katseen. Yritä kuitenkin pitää rajaus luonnollisena. Jos musta väri on liian vahva vaaleaa ihoasi vasten, kokeile ruskeaa tai harmaata rajauskynää. Kyniä tulee eri koostumuksina: geeli, kynä tai nestemäinen. Näistä nestemäinen rajaus on vaativin mutta tuo myös voimakkaan rajauksen. Harjoittele sen käyttöä ja pidä pumpulipuikot lähellä mahdollisia korjauksia varten. Tee rajaus mahdollisimman lähelle ripsien tyveä. Jos rajaat silmän sisäosan, silmäsi näyttävät pienemmältä. Jos haluat että ne näyttävät isommalta, rajaa silmäripsien ulkotyven kohdalle.

Ripsivärin käyttö:

Mascara eli ripsiväri kehystää silmäsi ja voi tuoda kasvosi henkiin. Mascara pehmeästi korostaa katsetta ja tuo viimeisen silauksen silmille. On olemassa useita erilaisia mascaroita joten valitse sinulle se oikea, jotta se korostaa katsettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Pidentävät, paksuntavat ja kaartuvat mascarat ovat suosittuja ja myös vedenkestävät rispivärit ovat suosittuja. Näitä kannattaa käyttää vain erikoistilanteissa, jos vaikka olet häissä ja tiedät että tulet itkemään. Muuten tämä kuivattaa ripsiä liikaa.

Jos haluat luonnollisen lookin, vaihda musta sävy ruskeaan tai harmaaseen mascaraan. Jätä siniset, violetit ja vihreät mascarat juhlapäiville.

Ripset jotka eivät taivu vaan ovat suorat ja tönköt voi kaartaa ripsenkihartimella. Tämä on pieni laite jolla ripset voi taivuttaa ennen ripsivärin lisäämistä.

Kun lisäät ripsiväriä, älä pumppaa harjaa pullossa, sillä se lisää ilmakuplia rispiväriin eikä tuo hyvää lopputulosta. Lisää mascara ripsen tyvestä kärkeen, harjaa edestakaisin liikuttaen. Anna kuivua ja lisää tarvittaessa toinen kerros. Jos ripsiin ilmenee paakkuja, harjaa ne pois pehmeällä hammasharjalla tai ripsikammalla.


No comments:

Post a Comment