Sunday, 29 December 2013

Ehdottomat Ei-kiellot hyvään hiushoitoon

Jos siihen rahamäärään, jota kuluttajat käyttävät hiustensa hoitoon on uskominen, on selvää että monille hiusten ulkonäkö, huolto ja kunto on tärkeä asia ja monet ovat valmiita pulittamaan pitkän pennin saadakseen unelmahiukset.

Ainoa ongelma on, että vaikka monet ihmiset ostavat oikea hiustenhoitotuotteita hiuksilleen, he unohtavat seurata perus hiusten hoitomenetelmiä, jotka takaavat terveyden ja kauneuden heidän kutreilleen. Lisäksi monet aiheuttavat myös tarpeetonta vahinkoa hiuksilleen kun eivät osaa käsitellä niitä oikein.


Joten mitä sinun pitäisi tehdä, jotta olisit varma, että hiukset pysyvät terveenä , kiiltävänä ja vahvana? Voit välttää kaikki hiustenhoito katastrofit, kun seuraat näitä 10 absoluuttista kieltoa jotka liittyvät hiustenhoitoon:

1. Vältä epäammattimaisia ja supermarketeista saatavia hiustenhoitotuotteita aina kun voit. Monet näistä tarjoavat vain vääriä toiveita ja lupauksia.

2 . Älä leikkaa omaa otsatukkaasi . Jätä kaikki leikkaus tarpeesi, jopa otsatukka , ammattilaiskampaajallesi.

3 . Vältä liiallista auringossa , kloorivedessä ja suolavedessä olemista kesäisin . Liiallinen altistuminen voi aiheuttaa vakavia vaurioita , jotka ovat peruuttamattomia, vaikka käyttäisit parhaita hiustenhoitotuotteita .

4 . Älä käytä kirkastavia hiustenhoitotuotteita useammin kuin kerran viikossa . Ne syövät hiuksista niiden kosteuden ja eteeriset öljyt .

5 . Älä käy kampaamossa tai käytä hiustenhoitotuotteita, jollei joku ole antanut positiivista palutetta niistä sinulle. Muuten voit ottaa isonkin riskin ja päätyä hiusväriin tai leikkaukseen, joka ei sovi sinulle.

6 . Älä osta hiusväriä joka tulee laatikossa. Vaikka väri näyttäisi hyvältä omasta mielestäsi, se voi olla epäterveellinen hiuksillesi.

7 . Älä pelkää vaihtaa tyyliäsi. Uudet hiusmuodit uusiutuvat jatkuvasti syystä. Älä siis kulje koko elämääsi ikinä kokeilematta uusia hiustyylejä tai värejä. Ole rohkea! Voit aina mennä takaisin jos se ei sovi sinulle.

8 . Älä suorista hiuksia silitysraudalla. Ihan oikeasti. Tätä tehtiin 70-luvulla. Nykyään voit ostaa ammattisuoristimia ja muotoiluvälineitä, jotka eivät sytytä hiuksia tuleen!

9 . Älä harjaa hiuksia, kun hiukset ovat vielä märät. Tämä aiheuttaa rikkoutumista . Älä myöskään käytä kiristäviä tyylejä, kuten päätä myöten meneviä lettejä pitkäksi aikaa , ellei sinulla ole etniset hiukset .

10 . Älä koskaan käytä aurinkon valon avulla valkaisevia tuotteita, kuten sitruunamehua tai valkaisevia suihkeita. Ellet sitten ole valmis leikkaamaan hiuksiasi lyhyeksi kun niistä on tullut liian huonokuntoiset!Lopulta hiusten hoito on hyvin yksilöllistä ja henkilökohtainen asia . Voit vapaasti lisätä omia tyylejä ja hiustenhoitotuotteita rutiiniisi, mutta muista sisällyttää hiustenhoitotuotteiden periaatteita, jotka hyödyttävät hiuksia ja välttävät niiden vahingoittumista.

No comments:

Post a Comment