Wednesday, 25 December 2013

Yleisimmät virheet meikatessa ja kuinka korjata ne

Oletko koskaan ollut keskellä meikkausoperaatiota kun jokin menee pieleen? Laitat liikaa poskipunaa tai eyelinerisi leviää ja tuhraantuu. Varmasti olet, koska niin me kaikki! Voi olla että äkkillähtö pakotti sinut meikkaamaan tavallista ripeämmin ja meikki ei näytä niin hyvältä tai meikkasit huonossa valossa ja astuessasi ulos näkymä ei ole luonnollinen.

Tässä artikkelissa löydät yleisimmät virheet ja parhaat vinkit joilla nopeasti korjata ne tarvitsematta ottaa pois kaikkia meikkejä ...


" Laitoin liikaa meikkivoidetta"

Tämä on hyvin yleinen virhe, jonka me kaikki teemme , kun laittamme meikkiä . Jos haluat ottaa pois kaikki ylimääräiset meikkivoiteet , toimi seuraavasti :

Kostuta puhdas sieni vedellä (sieni on lähes kuiva ja ilman meikki jäämiä) ja puhdista sienellä kasvot alaspäin suuntautuvalla liikkeellä.

VINKKI : Jos silmämeikkisi on jo valmis, etkä halua että se tahriintuu, käytä sientä vain muissa kasvojesi osissa ja jätä silmien ympärykset puhdistamatta. Sen jälkeen häivytä silmien 
ympärysten ja muun kasvoalueen välinen raja jotta ne sulautuvat yhteen.

" Luomivärini on liian tumma "

Jos olet laittanut liikaa luomiväriä , tai se näyttää liian tummalta voit nopeasti korjata ongelman :

Jos meikki on liian tumma ylemmällä silmäluomella, voit häivyttää luomiväriä silmän reunoja kohti, jolloin väri vaalenee. Jos tulos on edelleen liian tumma, voit lisätä sen päälle vaaleaa luomiväriä, joka vaalentaa lopputulosta.

Jos meikki on liian tumma alaluomella, häivytä väriä pumpulipuikon avulla. Tämä ottaa ylimääräisen värin pois.

Voit myös ottaa liian luomivärin pois sienen avulla ja lisätä sen jälkeen luomelle meikkivoidetta. Ja aloittaa alusta!

" Laitoin liikaa poskipunaa "

Jos käytät liikaa poskipunaa , kokeile seuraavaa vinkkiä:

Käytä täysin puhdasta pensseliä häivyttämään poskipunaa pois tai lisää sen päälle vaaleaa puuteria, joka vaalentaa sen sävyä. Jos hankaat poskipunan pois paperin avulla, lopputulos saattaa olla epätasainen.

"Olen laittanut liikaa meikkiä kulmakarvoihin"

Kun laitamme liikaa meikkiä kulmakarvoihimme, katseemme on kova ja emme edes tunnista itseämme . Seuraava vinkki auttaa tähän:

Yksinkertaisesti harjaa kulmakarvat vastasuuntaan puhtaalla pumpulipuikolla. Näin ylimääräinen väri irtoaa kulmistasi.

"Olen levittänyt ripsiväriä silmäluomelleni"

Ei se mitään. Seuraa näitä seuraavia vaiheita ja näet, kuinka voit nopeasti korjata ongelman :

Jatka meikkausta ja kun olet valmis, ja riittävästi aikaa on kulunut ripsivärin kuivumiselle , poista tuhru pumpulipuikolla. Näet kuinka se häviää nopeasti ja sinun ei tarvitse poistaa meikkiä koko silmältä.


VINKKI :Levitä ripsiväri ensin alaripsillesi ja sitten yläripsillesi. Näin vältät sen yläluomelle leviämisen.

No comments:

Post a Comment