Wednesday, 11 December 2013

Talven 2014 meikkitrendit

Talvella iho on koetuksella kun pakkanen puree ja iho kuivuu. Kuivaa ja hilseilevää ihoa ei saa kauniiksi millään meikillä, joten talvella on tärkeämpää kuin koskaan kosteuttaa ihoa kunnolla. Ensin kuitenkin muista kosteuttaa iho voiteella aamuin illoin ja jos ihosi silti on kuiva, vaihda voide rasvaisempaan vaihtoehtoon, joka kosteuttaa ihon pintakerrosta syvemmälle. Kuori myös ihosi kuorintavoiteella ainakin kerran viikossa, jotta saat kuorittua kuolleet kuivat ihosolut pois ja ihosi tulee tasaisemmaksi ja pehmeämmäksi. Kun iho on hyvässä kunnossa, se on kaunis ja voit korostaa sitä entisestään kokeilemalla joitakin talven parhaista meikkitrendeistä.

Tuuheat kulmakarvat

Tämä trendi jatkuu kesältä talven yli. Tuuheat pöllömäiset kulmakarvat ovat iso hitti catwalkeilla ja syystä. Jos olet onnekas ja sinulla on valmiiksi tuuheat ja tummat kulmakarvat, sinun ei tarvitse tuhlata niiden kanssa liikaa aikaa, voit unohtaa nyppimisen kokonaan ja vain kammata ne kerran lapi kulmakarjakammalla. Jos kulmasi ovat vaaleat, voit tummentaa niitä kulmakynällä. Älä kuitenkaan valitse liian tummaa sävyä, kuten mustaa, joka ei näytä luonnolliselta. Valitse vaalean ruskea tai harmaa sävy ja lisää sitä hennosti kulmakarvoihin, sitten kammaten sen kulmakarvaharjalla tai hammasharjalla niin että väri sekoittuu hyvin, eikä ole liian suoraviivainen.


Viinin tahrimat huulet

Talvi-illan koittaessa on ihana istahtaa sohvalle ja nauttia lasi punaviiniä. Viinin huulille jättämät tahrat ovat inspiraationa tälle talvitrendille. Unohda huulien rajaus ja kiillon käyttö. Käytä mattapintaisia huulipunia tummien marjojen sävyissä, tai jos ne tuntuvat liian tummilta, vaihda sävy vaalean ruusun sävyyn. Levitä punaa huulten sisäosaan ja levitä ulospäin, jotta saat matan sävyn huulillesi. Älä välitä, jos se ei ole joka puolelta tasainen, tämä trendi hakeekin sitä huolittelematonta lookia, kuin olisit juuri nauttinut punaviiniä.


Pitkät ripset

Pitkät ripset sopivat hyvin marjan väristen huulten kanssa. Pidä siis ripsistäsi hyvä huoli käyttämällä ripsiseerumia ja pidentävää ripsiväriä. Kun poistat silmämeikkiäsi, älä hankaa silmiäsi vaan käytä silmämeikinpuhdistusainetta hellästi. Näin estät liiallisen ripsien karisemisen ja ripsesi pysyvät kauniina pitkään.


Smokey eye

Tumma utuinen silmämeikki on talven juhliin hyvin sopiva look. Voit käyttää mitä vain ruskean ja harmaan sävyjä luomivärissäsi. Kun käytät kajalia silmien rajaukseen, jos et halua liian terävää ja vahvaa lookia, käytä mustan kajaalin sijasta ruskeaa tai harmaata. Levitä se pensselin avulla jotta saat utuisen näköiset silmät.


Pinkit posket

Kauniit ruusunpunaiset posket ovat avainsana talven meikkitrendeissä. Sivele puna poskillesi ja näytät kuin olisit juuri saapunut hiihtoreissulta kotiin. Ota kasvoillesi leveä hymy ja levitä poskipunaa kevyesti poskipääsi korkeimmalle osalle ja häivytä siitä ulospäin. Älä käytä liikaa väriä, haluat vain häivähdyksen pinkkiä. Yhdistä tämä luonnollisen näköisiin nuden värisiin huuliin ja osut napakymppiin.

Nudet huulet

Nudet huulet toimivat hyvin talvella, sillä voi olla että kärsit kuivista huulista ja sinun täytyy lisätä huulivoidetta huulillesi tasaisin väliajoin. Tällaiseen tahtiin ei monimutkaiset huulipunat siis sovi, mutta nude väri sulautuu huuliisi ja ihoosi niin hyvin, että sinun ei tarvitse korjailla meikkiä jatkuvasti.Muista ihon syväkosteutus ja kuorinta ja näytät hemaisevalta näitä meikkitrendejä kokeillessasi!

No comments:

Post a Comment