Tuesday, 31 December 2013

5 Keinoa tuuheampiin hiuksiin

Monen suomalaisnaisen hiukset ovat hennot. Jos et ole tarpeeksi onnekas omistaaksesi tuuheat hiukset, haluat varmasti jatkuvasti löytää uusia keinoja saadaksesi hiukset näyttämään tuuheammilta. Hiuspidennykset voivat luoda dramaattisen eron. Tämä tapa voi myös olla kallis. Jos et halua käyttää tätä keinoa, voit päässä helpommallakin tekemällä muutaman pienen muutoksen normaaliin hiusrutiiniisi. Näillä vinkeillä saat hiuksesi näyttämään erittäin tuuheilta.

Käytä oikeaa hoitoainetta

Jos sinulla on erittäin ohuet tai hennot hiukset, jätä tavallinen hoitoaine käyttämättä ja sen sijaan käytä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Hoitoaine voi painaa hiusta alaspäin, joten on hyvä jättää liiallinen tuotteiden käyttö pois. Jos hiuksesi menevät takkuun helposti ja tunnet, että tarvitset normaaliakin hoitoainetta, valitse tuote, joka on tarkoitettu hennoille hiuksille. Nämä tuotteet on valmistettu ohutta hiustyyppiä ajatellen, jotta ne eivät tee hiuksista rasvaisia.


Käytä kuivashampoota

Luulitko, että kuivashampoo on vain festareille ja bad hair daylle kun hiuksesi ovat likaiset, eikä sinulla ole aikaa suihkuun? Luulit väärin! Kuivashampoo antaa extra voluumia hennoille hiuksille ja luo effektin tuuheammista hiuksista. Käännä pääsi alaspäin, suihkuta kuivashampoota joka puolelle hiuksiasi ja anna vaikuttaa hetken. Sitten hiero se kuin normaali shampoo joka puolelle. Lopulta harjaa se pois. Näin tehtyäsi et edes tarvitse lakkaa! Kuivashampoita saa myös värillisenä, jotta blondit, brunetet ja punapäät voivat kaikki valita itselleen sopivan sävyn, eikä hiustyveen jää vaaleita shampoonjäämiä.

Kuivaa oikein

Jotta hiuksesi asettuisivat hyvin suihkun jälkeen, kuivaa hiuksesi pää alaspäin. Keskitä hiuskuivaaja hiusten tyveen, jolloin tyvet saavat kohoa ja jäävät tähän asentoon kääntäessäsi pääsi taas toisinpäin. Lopeta kuivaus kääntämällä kuivaajan lämpötila viileälle. Näin hiuksesi ehitvät viilentyä ja näyttävät kiiltävemmiltä. Tämä nimittäin sulkee hiusten huokoset ja niiden sulkeutuessa hius on terveempi.

Jätä hiuslakan käyttö pois

Hiuslakka voi painaa hiusta alaspäin jolloin aiemmat vaiheet eivät enää hyödytä sinua. Jos haluat välttämättä käyttää hiuslakkaa, käytä sitä vain hiusten juurissa, jolloin loput hiuksista pysyvät kevyenä. Jos olet kihartanut hiuksesi ja kiharat eivät pysy ilman lakkaa, valitse lakka, jonka sumutin osasta tulee erittäin hento suihke ja suihkuta sitä vain vähän.


Valitse oikea hiusväri

Jos sinulla on vain yksi väri hiuksissasi, lopputulos voi olla tylsä ja effekti näyttää littanalta. Sen sijaan hiukset jotka ovat tyvestä tummemmat ja latvasta vaaleammat näyttävät tuuheammilta. Myös raidat tuovat tuuheamman lopputuloksen. Tämä on kuitekin paras tehdä ammattikampaajan avulla hiuskatastrofin välttämiseksi. Ammattilainen myös osaa neuvoa sinua hiusten hoidossa ja väreissä jotka sopivat sinulle parhaiten.


Näiden vinkkejen lisäksi sinun on hyvä muistaa olla hellä hiuksillesi. Älä käytä suoristusrautoja liian usein ja jos käytät niitä, suorista vain hiusten päällisosa ja jätä alemmat hiukset suoristamatta (elleivät ne ole erittäin kiharat). Usein tämä on tarpeeksi suoran lookin saamiseksi.

No comments:

Post a Comment