Wednesday, 24 July 2013

Kasvojen alueen karvanpoistovinkit

Monet naiset saavat epätoivottua karvoitusta kasvojen alueelle ja haluavat päästä niistä eroon. Karvoitus voi johtua genetiikasta, iästä tai lääkityksestä ja monet naiset haluavat, että ne poistetaan kosmeettisista syistä, kuten ylirehottavien kulmakarvojen ja viiksien tapauksessa. 
Naiset kokevat karvojen kasvun noloksi ja haluavat useimmiten poistaa karvat pysyvästi. Suuri väestö naisia haluavat turvallisen, pitkäaikaisen ja tehokkaan tavan poistaa kasvojen hiuksia.

Yksi tapa poistaa kasvojen karvoitusta on ajamalla ne pois terää käyttäen. Vaikka huhu, että tämä aiheuttaa hiuksien takaisinkasvun paksumpana ja nopeampana ei ole totta, monet naiset kokevat tämän liian maskuliiniseksi tavaksi poistaa kasvojen hiuksia. Lisäksi, se poistaa ongelman vain lyhyeksi aikaa, ja se voi ärsyttää herkkää kasvojen ihoa.

Yksi yleisimmistä tavoista naisien keskuudessa kasvojen hiuksien poistamiselle on pinsettien käyttäminen. Ne ovat luultavasti jo tuttu väline, koska nyppiminen niiden avulla kulmakarvojen muotoiluprosessissa on hyvin yleinen. 

Jos naiset näkevät tummempia karvoja heidän huuliensa ympärillä tai leuan alueella, ne on helppoa nyppiä pois. Nyppiminen poistaa karvat pidemmäksi aikaa kuin parranajo, mutta ei ole vielä pysyvä ratkaisu, jota monet naiset etsivät. Nyppiminen voi olla tuskallista ja todennäköisesti ärsyttää herkkää ihoa. Siksi nyppiminen kannattaa suorittaa saunan tai lämpimän suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat auenneet ja karvan nyppäisy ei satu niin paljon. 

Nyppimisen jälkeen ihoa voi rauhoittaa painamalla siihen jääpalaa. Sama pätee ihonpoistovoiteisiin, ne poistavat karvat mutta ärsyttävät ihoa ja monet ovat myös pahan hajuisia.

Jos haluat käyttää tujumpia lääkkeitä tai karvanpoistomenetelmiä, kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

Jos etsit tapaa poistaa kasvojen hiukset pysyvästi, kokeile elektrolyysiä. Elektrolyysi on prosessi, jossa kasvojen karvoitus poistetaan käyttäen sähkövirtoja. Koulutettu ammattilainen noudatettaa tätä menettelyä. He ottavat metallianturin ja asettavat sen yksittäisen karvatupen juureen. 

Sähkövirta sitten tuhoaa sen. Kun toimenpide on valmis, hiukset poistetaan pihdeillä. Jokainen karvatuppi on käsiteltävä erikseen. Epämukavuus tämän prosessin yhteydessä vaihtelee asiakkaiden keskuudessa. Jotkut ovat raportoineet tuntevansa hieman epämukavuutta ja jotkut ovat raportoineet tuskallisesta tunteesta. 

Kuten monet lääketieteelliset toimenpiteet, mahdollisuus arpien syntymiselle on läsnä, vaikka se on minimaalinen, jos käytät hyvin koulutettua ammattilaista. Mutta heti, kun karvatuppi on käsitelty, voi jäädä pieni, punainen vaurio, aivan kuten hyönteisen purema, lyhyeksi aikaa. Vaikka elektrolyysi poistaa pysyvästi hiukset, se ei voi olla hetkellinen. Saatat joutua ottamaan useita elektrolyysi hoitoja samaan karvatuppeen ennen hiukset on poistettu kokonaan. Tämä johtuu siitä, että elektrolyysin toimii vain, jos hiukset ovat kasvuvaiheessa.

Toinen muoto pysyvälle kasvojen karvojen poistolle on laserhoito. Kuten elektrolyysi, tämä voi vaatia useita hoitoja ennen hiukset on poistettu pysyvästi. Laservalo myös tuntuu epämukavalta useimmille potilaille. Se toimii hyvin alueilla joihin elektrolyysi ei ulotu, kuten korvat ja nenä.


Jos päätät tehdä elektrolyysin tai laser hoidon poistaaksesi ei-toivottuja kasvojen hiuksia, keskustele aina ensin lääkärisi kanssa, jotta selviää ovatko nämä oikeat tekniikat sinun ihoasi ja karvankasvuasi vastaten. 

Kasvojen alueen karvoitus naisilla voi olla häpeällistä, mutta asiaa ei tarvitse hävetä. Tee tutkimusta Internetissä löytääksesi paras tapa, jolla voit saada hiukset pois. Ei ole epäilystäkään, jos tunnet häpeää niistä, että poistaessasi ne, itsetuntosi kohoaa ja tunnet paremmin itsestäsi!

No comments:

Post a Comment