Monday, 8 July 2013

Kesän 2013 meikkitrendit

Kesän 2013 meikkitrendit saavat puhtia kesän muotiviikoilta, joissa catwalk malleille sivellään kasvoille upeita meikkiluomuksia, jotka vetävät vertoja asuille heidän päällään. Muunmuassa Chanel, Cucci ja Stella McCartney käyttivät kevään muotiesityksissään seuraavia trendejä.

Meikissä on hyvä muistaa, että haluat korostaa kasvojasi, etkä peittää omia kasvonpiirteitäsi meikillä. Ole ylpeästi itsesi ja panosta laatumeikkeihin, jotka olet valinnut oikean sävykartan mukaan, jotta vältyt näyttämästä teennäiseltä “kakkunaamalta”.

Juhlaan ja miksei arkeenkin on silti joskus hauska sekoittaa mukaan väriä piristykseksi, joten seuraa näitä kevään meikkitrendejä kun haluat näyttäytyä parhaaksi eduksesi:

Punaiset huulet

Kun käytät punaa huulissasi, on hyvä jättää silmämeikki vähemmälle, jottei kasvoilla tapahdu liikaa samaan aikaan. Punainen huulipuna on klassinen valinta, joka tuo heti vanhan ajan filmitähti-lookin kasvoillesi. Kun käytät punaa, et tarvitse silmämeikiksi muuta kuin ripsivärin. Muutama sively mustaa ripsiväriä avaa silmäsi, mutta ei vie huomiota punaisista huulista. Kun olet laittanut punaa, muista varmistaa, ettet ole sutinut sitä myös hampaisiisi tai klassinen vaikutelma häviää tipotiehensä! Vaaleaihoiset ja -hiuksiset suosivat yleensä pinkkejä ja vaaleanpunaisia sävyjä näiden korostaessa heidän ulkonäköään parhaiten, tummemmille naisille suositellaan useimmiten tummempia sävyjä jos punasta halutaan näyttävämmän näköinen.


Reipas eyeliner

Voit käyttää eyelineriä, joissa on eri koostumus ja joidenkin käyttö vaatii enemmän harjoittelua. Nestemäinen eyeliner voi ottaa monta kertaa onnistuakseen ja on hyvä varata pumpulipuikkoja jotta voi korjata mahdolliset virhevedot. Kesän catwalkeilla eyelineriä käytettiin piirtämällä silmän ulkokulmasta lähtevä “siipi” kuin Kleopatralla konsanaan. Tämä tuo kissamaisen katseen, mutta vaatii myös paljon harjoittelua. Eyelinerillä myös rajattiin koko silmän sisäosa, joka tekee katseesta melko tiukan. Jos sinulla on pienet silmät, tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto, sillä tumma eyeliner pienentää silmää. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää eyelinerkyniä, joilla sumuisen silmämeikin teko onnistuu hyvin ja saat katseeseesi utua. On hyvä myös muistaa, että tehdessäsi tumman silmämeikin, huulimeikki kannattaa jättää vähmmälle.


Isot ripset

Kukapa ei haluaisi isoja räpsyripsiä kesää varten? Jos haluat välttää irtoripsien käyttöä, paras keino on vain kokeilla erilaisia ripsivärejä, kunnes löydät sellaisen, joka tuo parhaimman tuloksen. Jos et pidä paljon meikin käytöstä, mutta haluat piristää ilmettäsi vähän, ripsiväri on oiva vaihtoehto, sillä se avaa katseen välittämästi ja tuo katseeseen terää. Jos musta ripsiväri tuntuu liian kovalta, valitse harmaa tai ruskea sävy sen sijaan! Kesää varten on hyvä myös muistaa, että tulet luultavasti hikoilemaan auringon paisteessa paljon ja saattaa olla syytä kokeilla vedenkestäviä ripsivärejä, jotta ripsivärisi ei valu päivän aikana pitkin poskiasi.

Näyttävät kulmakarvat

Tämä trendi on melko vaikea saavuttaa, ellei sinulla ole jo valmiiksi hyvin tuuheat kulmakarvat. Jos sinulla kuitenkin on, voit vain kammata ne ja niiden ollessa hyvin vaaleat, käyttää hieman kulmakynää niiden tummentamiseksi. Isoin virhe yleensä on, että kulmakynänä käytetään mustaa kajalia tai liian tummaa ruskeaa sävyä, joka tuo epäluonnollisen lookin. Avainsanana tässä on luonnollisuus. Lisää väriä vain vähän ja levitä se kulmakarvoillesi tasaisesti.

Jos kulmakarvasi ovat hyvin ohuet, tai olet nyppinyt niitä liikaa, markkinoille on kehitetty juuri sinua varten tehtyjä kulmakarvaseerumeita. Seerumia levitetään kulmakarvalle, ja se edistää karvan kasvua! Kurkkaa täältä lisää: http://www.jtbeautyoutlet.fi/revitabrow-kulmakarvojen-hoitotuote-p-188.html


Siniset ja vihreät silmämeikit

Nyt kesätrendinä on pistää silmät kilpailemaan meren sävyjen rinnalla. Käytä siis upeita turkoosin, sinisen ja vihreän sävyjä. Jos et halua käyttää värikkäitä luomivärejä, käytä vain värikästä kajalia ylä-, ala-, tai molemmissa luomissasi. Usein tämä tuo tarpeeksi väriä katseeseen ilman että on liian näyttävä ja usein kajalia käytetään vain mustana, ruskeana tai harmaana sävynä. Ei tänä kesänä! Ole rohkea!


Kuultava iho

Kesällä ihoa ei haluta peittää isolla kerroksella meikkivoidetta, puuteria ja peitevoiteita jo pelkän hikoilun vuoksi. Meikkipohja halutaan pitää mahdollisimman kevyenä ja kuultavana. Tähän on monta hyvää syytä. Kun keli on aurinkoinen ja kuuma, hikoilet paljon ja ihohuokosesi aukeavat. Näin myös kasvoilla, jossa ihollasi oleva meikki pakkautuu ihohuokosiin ja voi aiheuttaa epäpuhtauksia ja epätasaisen meikin. Jos haluat nenällesi muutaman kesakon tai muuten vain kasvoillesi kesäisen hehkun tai kunnon rusketuksen, kannattaa meikkivoide jättää kokonaan pois ja antaa ihon pysyä kuulaana kevyiden meikkejen avulla.

Jos ihosi on huono ja et kehtaa luopua kasvomeikistä, yritä tehdä tämä askel askeleelta. Käytä meikkivoidetta vähemmän joka päivä kunnes jätät sen kokonaan pois. Peitä finnit tai muut epäpuhtaudet peiteaineella ja kiinnitä se irtopuuterilla, mutta älä peitä koko naamaasi irtopuuteriin. Auringon syleilevät säteet pääsevät näin parantamaan ihoasi kesän aikana.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä: vaikka hikoilet paljon kesällä ja kasvosi saattavat tuntua öljyiseltä, älä unohda käyttää kosteusrasvaa. Yritä myös käyttää voidetta, jossa on jo valmiiksi aurinkosuoja. Näin suojaat ihoasi palamiselta ja auringon haittavaikutuksilta, eikä sinun tarvitse lisätä erikseen aurinkorasvaa.

No comments:

Post a Comment