Sunday, 28 July 2013

Ihonhoitovinkit osa I

Ihosi on ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat sinusta ja siksi oikea ihonhoito on niin tärkeää. On olemassa monia tuotteita, jotka väittävät parantavansa ihon sävyä, edistäen virheettömän ihon saavutusta, mutta totuus on, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin välittömät tulokset. 

Tehokas ihonhoito on tärkeää, jota on tehtävä johdonmukaisesti pitkän aikaa ennen kuin tuloksia alkaa kehittyä.

  • Ihonhoito Vihje 1:


Käytä aina jonkinlaista ihonkuorintatuotetta, joka auttaa poistamaan vanhoja ihosoluja ja muuta likaa ja hiukkasia iholta. Tämä edistää terveiden ihosolujen kehittymistä ja auttaa pääsemään eroon vanhoista.

Kuorintaa on hyvä käyttää 1-2 kertaa viikossa, mutta ei useammin. Runsaampi käyttö voi ärsyttää ihoa. Voit myös käyttää päivittäisen kuorinnan, joka on hellempi iholle.

  • Ihonhoito Vihje 2:


Jos mahdollista, vältä jatkuvaa altistumista auringolle ja solariumille. Sen lisäksi, että nämä ovat vaarallisia terveytensä osalta, nämä ovat myös suurin syy ennenaikaiselle ikääntymiselle. 

Kaikki rakastavat aurinkoa, mutta ei ole mitään syytä uhrata ihoaan tai terveyttään sen saavuttamiseksi. Siksi monet ihmiset valitsevat itseruskettavan voiteen niiden sijaan. Ennenvanhaan näillä tuotteilla oli taipumus muuttaa iho oranssiksi, mutta näin ei asia enää ole. 

Tuotteet ovat kehittyneet ja nyt itseruskettavat tuotteet antavat luonnollisemman ilmeen raitoja jättämättä. Ennen kuin voidetta lisätään koko kehoon, sitä kannattaa kokeilla pienellä testi alueella varmistaen, että se ei tuota ärsytystä.

  • Ihonhoito Vihje 3:

Jos huulesi taipuvat halkeilemaan talvikuukausina tai kärsivät kuivuudesta muina vuodenaikoina, huulirasvan tai kosteuutavan huulipunan käyttö auttaa suojaamaan huulia pahimmilta sään vaikutteilta. 

Kaiva siis upeat punat ja pinkit meikkipussisi pohjalta ja sivele ne huuliisi. Arkipäivä saa heti uutta piristystä, näytät huolitellulta ja huulesi pysyvät suojattuna!

Extra plussaa on jos huulimeikissäsi on aurinkosuoja!

  • Ihonhoito Vihje 4:


Kuiva tai halkeileva iho voi olla hyvin sietämätön. Puhumattakaan epämukavuutta tuovasta tiukasta, punaisesta ihosta, se voi olla suorastaan ​​kiusallista ollessaan ihoalueella, joka näkyy selvästi muille. Tehokkaat käsi-ja vartalovoiteet poistavat arkuuden ja punoituksen ja auttavat lisäämään kosteutta takaisin kuivalle iholle.

Oletko kokeillut Elizabeth Ardenin Eight Hour rasvaa? Se toimii erinomaisesti huuliin, käsiin, kynsinauhoille, kasvoille, auringon polttamalle iholle, punoittavalle iholle ja melkein mihin vaan ihon ongelmaan. 


Eight Hour Cream kannattaa kuitenkin levittää illalla, sillä se voi olla aika tahmaista. 

  • Ihonhoito Vihje 5:


Jos sinulla on herkkä iho, älä käytä tuotteita, jotka ärsyttävät ihoa millään tavalla, mukaan lukien saippuat, joissa on kovia ainesosia. Jos mahdollista, käytä kosteuttavaa saippuaa tai joka on suunniteltu herkälle iholle.

Näiden vinkkejen lisäksi, ihonhoitotuotteita on saatavilla kaupallisina tai reseptihoitoina. Ihotautilääkäri on usein kuullut siunua vaivaavista asioista kuten akne ja muut ihosairaudet, varsinkin jos ne ovat vakavia, joten voit hyvin nolostumatta kertoa huolesi heille. Monet ihonhoitotuotteiden käyttäjät uskovat myös, että käyttämällä runsaasti kosteuttavaa vartalovoidetta täydentämään ihon luonnollista kosteutta, joka on usein riisuttu nykypäivän ankarissa olosuhteissa voi olla loistava ennaltaehkäisykeino vakavimpien iho-ongelmien välttämiseksi.

Tämän artikkelin tiedot on kirjoitettu ohjeiksi, joita ei kuitenkaan pidä käyttää lääkärin määräämiä neuvoja vastaan. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin ryhdyt ihonhoitoon jotakin vakavampaa iho-ongelmaa vastaan tai jos sinulla on todettu jokin sairaus, johon iho liittyy.


No comments:

Post a Comment