Tuesday, 6 August 2013

Käsien hoitovinkit

Ennen kuin hankkiudut eroon pölystä ja liasta talossasi, varmista, että kätesi eivät kärsi tässä prosessissa. Anna käsillesi hoitoa ja huomiota joita ne ansaitsevat seuraamalla näitä vinkkejä:

Kosteuta kätesi: Lukitse kosteutta ihollesi hieromalla kosteusvoidetta kostealle iholle heti sen jälkeen kun olet ottanut suihkun tai noussut kylpyammeesta. Kostea iho anaa ihon sinetöidä kosteusvoidetta helpommin. Valitse kosteusvoide, joka on tehokas ja turvallinen herkälle iholle, ja vapaa mahdollisesti ärsyttävistä hajusteista tai väriaineista.

Suojaudu vahvoilta kemikaaleilta: Altistuminen kemikaaleille ja pesuaineille kotitalouksien puhdistusaineissa voi ottaa veronsa kun kädet kuivuvat ja ärsyttävät herkkää ihoa. Etsi käsineitä, jotka on suunniteltu pitämään kädet kuivina ja suojattuna kemikaaleilta. "Playtex Living Käsineissä on useita kerroksia neopreeniä, joka antaa erinomaisen suojan verrattuna tavallisiin lateksi käsineisiin, sillä ankaria kemikaaleja löytyy yleisesti kotien puhdistusaineista", sanoo Joe Hourihan, varatoimitusjohtaja tutkimus-ja kehitystyössä Playtex Products, Inc. joka käyttää näitä käsineitä aina siivotessaan kotonaan.

Taistele bakteereja ja mikrobeja vastaan: Hourihan sanoo Playtex Living Käsineiden sisältävän Ultra-Fresh ® anti-mikrobi suojan joka estää hajua aiheuttavien bakteerejen kasvun, sekä homeen ja homehtumisen etenemisen. Käsineet tarjoavat myös erinomaisen suojan lämpimän veden käytössä, jos vaikkapa tiskaat astioita ylikuumalla vedellä.

Suojaa manikyyrisi: Kätesi ovat yksi tärkeimmistä asusteistasi ja sinun siis kannattaa ylläpitää niitä jotta ne näyttävät hyvältä kaikkina vuodenaikoina. Hanskojen käyttäminen samalla kun puhdistat kotiasi auttaa manikyyriä kestämään pidempään ja estää kynsien haurastumisen.

Ota käsikylpy: Lämmitä kuppi maitoa mikrossa 30 sekuntia (tai kunnes se on lämmintä tai mukavan lämpöistä koskettaa). Liota käsiä viisi minuuttia maidossa. Tämä vahvistaa kynsiä ja kosteuttaa ihoa. Myös Kuningatar Cleopatra oli maitokylpyjen suuri ystävä.


Ota merkkiä mallin kauneuden käsikirjasta ja pidä käsineitä jotta kätesi pysyvät nuoren näköisenä ja silkkisen tuntuisena."Käteni eivät ole minulle vain tärkeitä, ne ovat minun työni. Joten teen käsieni hoitamisesta minulle tärkeää.", sanoo Ellen Sirot joka toimii useissa kosmetiikkamainoksissa käsimallina. "Aina kun teen jotain, joka voi vahingoittaa käsiäni, kuten kotityöt, tiskaus tai jopa puutarhanhoito, käytän aina minun Playtex Living käsineitäni."

No comments:

Post a Comment