Tuesday, 13 August 2013

Kauniit kynnet ja tasainen kynsilakka

Vain jos käytät asianmukaista hoitoa kynsiesi hoitoon, kyntesi näyttävät hyvältä. Jotta pidät kynnet terveellisinä ja hyvännäköisinä koko ajan sinun täytyy työskennellä kovasti niiden eteen. Vaikka olisit vain kotona, voit käyttää kynsiviilaa, joita on saatavilla eri kokoja, muotoja ja malleja. Jo vain tämä on hyvä alku kynsien kauniinapitoon.

Jotta kynnet näyttävät kauniilta, voit käyttää eri kynsilakkoja tai käyttää kynsitaidetta. Taide kynnet ovat pohjimmiltaan teko kynnet, jotka voi liimata oikean kynnen päälle. Taide kynsiä ovat saatavilla satoja malleja ja värejä. Voit valita kukka designistä hopeiseen tatuointi designiin. Voit jopa käyttää taidetta kynsissä, jotka vastaavat eri asujasi ja käyttää mielikuvitusta kynsitaiteen kanssa. Mitä kynsilakkaan tulee, niitäkin on saatavilla satoja värejä ja suunnattomia eri sävyjä. Voit löytää erilaisia värejä punaisesta tummansiniseen ja jopa mustaan. Voit myös löytää kynsilakkoja kirkkailla väreillä tai mattapintaisena. Yksi tärkeimmistä asioista kynsilakan käytössä on, että se voi piilottaa mahdollisia virheitä kynsien pinnassa ja samalla tarjota suojaa kynnelle. Kynnen kuitenkin tulee olla tasainen jotta se näyttää kauniilta. Käytä siis kynsiviilaa ennen kynsilakan maalaamista.

Yksi yleisimmistä kynsilakoista on pohjalakka, joka valmistaa kynnet sitä seuraavaan yksiväriseen kynsilakkaan. Pohjalakka myös suojaa kynsiä saamasta pysyviä värimuutoksia joita voi saada värilisestä kynsilakasta. Pohjalakkaa voi kutsua myös päällislakaksi, sillä sitä sivellään ensin paljaan kynnen päälle, ja värillisen lakan päälle, jolloin se tuo kynnelle kirkkaan ja kiiltävän lopputuloksen ja suojaa värillistä lakkaa.


Miten saat todella upeat kynnet? Tässä ei ole mitään taikuutta mukana. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pitämään kynnet hyvässä kunnossa jotta ne näyttävät hyvältä:

  • Pyhi kyntesi kynsilakanpoistoaineella juuri ennen lakan levittymistä, vaikkei sinulla ennestään olisikaan lakkaa kynsissäsi. Tämä poistaa turhaa likaa ja rasvaa kynsiltäsi ja helpottaa lakan levittämistä sekä tekee lopputuloksesta tasaisemman.
  • Ranskalainen manikyyri on yksi suosituimmista kynsilakkatyyleistä. Se voi osoittautua hankalaksi jos sitä ei ole tehnyt ennen. Hyvä vinkki on käyttää valkoista kynsikynää kynnen alla, eikä sen päällä niinkuin normaalisti ensin tekisit. Täten lopputulos on helpompi saada aikaan. Muista myös antaa eri osien kuivua kunnolla ennen toisen lakan levitystä.
  • Varmista aina, että odotusaika lakkaamisen jälkeen on pitkä , jotta jokainen kerros saa riittävästi aikaa kuivua. Tämä varmistaa myös, että saat kestävän pinnan.
  • Jos haluat poistaa ylimääräiset kynsilakat lakkapullon suulta, käytä aina pumpulipuikkoa joka on dipattu kynsilakanpoistoaineeseen. Tämä pääasiassa estää kynsilakkapullon liimautumisen kiinni.
  • Useat kauneus-ja kosmetiikka yritykset myyvät kynsilakkoja jotka ovat samanvärisiä kuin huuli punat. Käyttämällä samaa väriä kynsissä ja huulissa varmasti parantaa yleistä ulkoasua. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää värejä, jotka ovat ristiriidassa huulien värin kanssa.
  • On aina parempi sivellä useita ohuita lakkakerroksia verrattuna yksi kerros paksua väriä. Lukuisat ohuet kerrokset takaavat sen, että kynsilakka kestää kauemmin.
  • Vältä kynsien lakkaamista ja sen poistamista kynsistä useammin kuin kaksi kertaa viikossa. Muuten kyntesi kuluvat liikaa ja kärsivät lakanpoistoaineen ja lakan käytöstä. Valitse myös lakanpoistoaine, jossa on kosteuttavia ainesosia kynsien hoitoa varten.
  • Käy aika-ajoin käsihieronnassa, jotta käsiesi verenkierto pysyy hyvänä ja kynnet kasvavat hyvin.
  • Yksinkertaisinta on yksivärinen manikyyri. Se tuo arkiseenkin asuusi hienon ilmeen.

Tärkeintä on, että sinun pitäisi syödä terveellisesti, jotta väri kynsissäsi ei tulisi kellertäväksi.
Syö ruokavalio jossa on paljon vihanneksia ja hedelmiä jotta kynsien väri pysyy kauniina. Kun kynsi on terve, lakka myös levittyy tasaisesti ja näyttää kauniilta ylläsi.


No comments:

Post a Comment