Friday, 16 August 2013

Selluliitti ongelmat

Selluliitti tarkoittaa rasvaa jota ruumis varastoi tiettyjen ruumiinosien kohdalle, erityisesti vatsan. Se näyttää appelsiininkuorelta tai raejuustolta ihon alla. Ei siis hieno look, mutta valitettavasti monet meistä kärsivät siitä.

Selluliitti on rasvakudosta, joka näkyy ihon pinnalla. Ihmisen ei tarvitse olla ylipainoinen vaikka hänellä näkyykin selluliittia, vaan itse asiassa, laihoillakin ihmisillä voi olla selluliittia heidän alueillaan kuten pakarat, rinnat, reidet ja vatsa. Selluliittia ilmenee seuraavista syistä:

1. Geenit.

Ihmiset, joiden lähisukulaisilla on selluliittia ovat alttiimpia sen saamiselle. Tutkimukset osoittavat, että lähes 85% naisista, joilla on selluliittia on sukulaisia ​​(lähinnä vanhempia) joilla on sama ongelma ainakin kerran elämässään.

2. Liikunnan puute.

Ihmiset, jotka eivät harrasta liikuntaa edistävät selluliitin muodostumista itselleen. Sydän-ohjelma tai voimaharjoittelu on yksi tapa pitää selluliittia pois kehosta. Kävely, lenkkeily ja uinti ovat myös hauskaa toimintaa jotka välttävät selluliitin muodostumista.

3. Huonot ruokailutottumukset.

Epäterveellinen ruoka yhdessä liian alkoholin, kofeiinin tai tulisen ruoan kanssa liittyvät läheisesti selluliitin muodostumiseen. Kun henkilö syö liian paljon näitä elintarvikkeita, keho menettää kykynsä myrkkyjen huuhtelemiseen. Asiantuntijat suosittelevat 8 lasillista vettä päivittäin sen sijaan että nauttisit kofeiinia tai alkoholijuomia.

4. Tupakointi.

Harva tietää, että tupakointi on yksi syy selluliitin muodostumiseen. Se heikentää ihon hiussuonia ja vahingoittaa sidekudosta. Tämän seurauksena iholle kehittyy selluliittia.

Varma tapa vähentää tai poistaa selluliittia ja poistaa myrkkyjä kehosta on terveellinen ruokavalio, johdonmukainen liikunta ja veden juominen.


Hoito

Markkinoilla on tänään paljon selluliittia hoitavia korjaustoimenpiteitä. Jotkut niistä ovat seuraavia:

Ihmiset, jotka kärsivät liiallisesta selluliitista ja haluavat poistaa sen niin pian kuin mahdollista turvautuvat rasvaimuun. Tämä poistaa selluliittia tai rasvakertymiä kirurgisen. Toimenpiteen avulla. Vaikka Rasvaimulla on mahdollisia sivuvaikutuksia, yhä useammat ihmiset ovat menossa, koska se on nopea ja tarjoaa erinomaisia ​​tuloksia.

Kuitenkin ihmiset, joilla ei ole tarpeeksi finasseja tai rohkeutta kokeilla rasvaimua käyttävät selluliittivoiteita, jotka sisältävät mineraaleja, yrttejä, antioksidantteja ja vitamiineja. Nämä voiteet tuovat tarvittavaa kosteutta ja lisäävät verenkiertoa korjaamalla selluliittin vaivaavia ruumiinosia. Tällä keinolla tulokset ovat näkyvissä vasta muutaman kuukauden kuluttua, joten eivät ole isossa suosiossa.

Toista hoitoa kutsutaan nimellä Laser Lipolisis. Tämä tekniikka kehitettiin Italiassa. Tämä tapahtuu asettamalla kuituoptista laseria pienien viiltojen kautta ihoon ruumiinosaan jota vaivaa selluliitti. Tämä laser imee yli 500 grammaa rasvaa.


Selluliitti on yksi suurimmista ongelmista jota varsinkin naiset kohtaavat nykyajan kauneudenhoidossa. Tärkeintä siinä on ennaltaehkäisy. Harrasta siis paljon liikuntaa, syö terveellisesti ja juo paljon vettä. Terveellisillä elämäntavoilla kauneus huokuu sisältä päin. 

No comments:

Post a Comment