Friday, 2 August 2013

JT:n super hiustenhoitovinkit

Super Hiustenhoitovinkki numero 1:

Käytä shampoota oikein. Sinun tulisi investoida huippulaatuiseen ja kampaamolaatuiseen shampooseen, joka sopii hiustyypillesi. Jos sinulla on värjätyt hiukset, varmista, että valitsemasi shampoo sopii hiustyypillesi sekä myös jos hiuksesi ovat ohuet, rasvaiset, blondit, tai brunetet, kerro stylistillesi, ja saat heiltä neuvoja mitkä tuotteet heidän mielestänsä ovat parhaat. Liian monet ihmiset vain poimivat shampoonsa markettien hyllyiltä ja käyttävät sitä, kun mitä he todella tarvitsevat on shampoo, joka sopii heille ja heidän hiustyypilleen.

Super Hiustenhoitovinkki numero 2:

Kosteuta syvästi. Hiustenhoitoaineet on suunniteltu sisältämään ainesosia, jotka lisäävät voluumiä ja kiiltoa hiuksillesi. Tiedät kuinka epämiellyttäviä ja rahisevia vaatteet ovat, jos et käytä huuhteluainetta, sama koskee hiuksiasi. Hyvä hoitoaine myös auttaa pitämään hiukset sähköttömänä, mikä vähentää leijailevia hiuksia vieläkin enemmän. Hiero hoitoaine hiuksen keskivvaiheesta sen kärkeen ja jätä vaikuttamaan. Tämä estää hiuksen liiallista rasvoittumista, mutta sen käyttö tekee hiukset todella terveen ja kiiltävän näköiseksi. Muista huuhdella huolellisesti!

Super Hiustenhoitovinkki numero 3:

Kuivaa hiukset hyvin. Moderni hiustenkuivaaja ei vahingoita hiuksia niin paljon kuin ennen, mutta jos aiot käyttää sitä saadaksesi hiuksesi kuivumaan nopeasti, varmista, että kuivaat ne tasaisesti ylikuumenemisen välttämiseksi. Jos sinulla on aikaa, käytä hiustenkuivaajaa viileäpuhalluksena hiusvahinkojen välttämiseksi.


Super Hiustenhoitovinkki numero 4:

Käytä hyvää hius-seerumia. On olemassa valtava valikoima erinomaisia ​​tuotteita, jotka on suunniteltu hiuksiasi hoitamaan. Useimmat salongit voivat neuvoa sinua käyttämään seerumia kuten Frizz-ease, joka auttaa pitämään hiukset hyvännäköisinä. Yleensä seerumit vaikuttavat kolmella tavalla, tasoittamalla hiukset, pehmentämällä ne, ja vähentäen mahdollista staattista sähköä, joka aiheuttaa hiusten pörröisyyttä.

Super Hiustenhoitovinkki numero 5:

Käytä laadukkaita hiusten suoristusrautoja. Useimmat ihmiset kokevat, että halvempi hiustensuoristusrauta ei tee kovin hyvää työtä. Saatat huomata, että niitä ei saa tarpeeksi kuumaksi jotta ne tasoittaisi hiukset kerralla ja ne eivät ole riittävän liukkaat liikkuakseen hiusten läpi sujuvasti. Valitse keraaminen tai lasinen lämpölevy, ja varmista, että siinä on säädettävä lämpötila. GHD suoristusrauta on yksi suosituimmista tuotemerkeistä ympäri maailman ja sitä käytetään yleisesti salongeissa ympäri maailman. Heidän levynsä kuumenevat nopeasti, ja ovat erityisen sileät ja tekevät hiusten muotoilusta helppoa. Keraamiset levyt auttavat purkamaan liiallista staattista sähköä hiuksissa, jotta ne pysyvät suorana pidempään.

Super Hiustenhoitovinkki numero 6:


Syö hyvin. Hiukset saavat ravintoa siitä, mitä syöt ja juot, ja ei koskaan näytä hyvältä, jos et syö tasapainoista ruokavaliota, jossa on paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Hiukset ovat enimmäkseen proteiinia, joten varmista, että ruokavalio sisältää tätä runsaasti. Juo paljon vettä, sillä se huuhtelee epäpuhtaudet pois kehosta ja pitää sinut terveenä.

No comments:

Post a Comment