Tuesday, 20 August 2013

Pohjameikki on paras meikki

Pohjustus meikki on avain siihen tuleeko meikki näyttämään hyvältä tai huonolta. Pohjameikin käyttö auttaa tasoittamaan ihon sävyä, peittämään vikoja ja antamaan sinulle enemmän tervettä hehkua. Meikin käyttö ilman pohjameikkiä  voi itseasiassa pahentaa rumia iho-ongelmia tuomalla niitä enemmän esiin, eikä salata niitä. Tässä on muutamia perussääntöjä, joita tulee noudattaa tehdessäsi tuotevalintaa:

Miten valitsen oikean meikkipohjan?

Ensinnäkin, sinun täytyy valita oikea ihon väriä vastaava sävy. Usein ihmiset valitsevat meikkiin värin, joka on joko liian vaalea - jolloin iho näyttää kalpealta - tai liian tumma - joka usein jättää linjoja ja viivoja  leuan ja kaulan ympärille. Tämä näyttää kuin sinulla olisi erivärinen naamio päällä. Ei hyvä look! Valitse siis väri joka muistuttaa ihon luonnollista sävyä. Älä siis testaa meikkiä kämmeneesi niinkuin yleensä, vaan testaa sitä kaulan ihoa vasten saadaksesi oikeanlaisen arvion kasvojesi väristä.

Kannattaa myös pitää mielessä, että ihon väri muuttuu vuodenaikojen mukaan. Kesällä, olet ruskettuneempi ja todennäköisesti tarvitset hieman tumman sävyn. Talvella iho palaa normaaliin väriinsä ja rusketus häivyttyy pois joten voit palata vaaleampiin sävyihin.

Neste vai puuteri?

Tee päätös haluatko käyttää puuterimaista vai nestemäistä pohjameikkiä. Molemmissa on sekä hyvät että huonot puolensa.

Useimmat naiset näyttävät suosivan nestemäistä meikkivoidetta meikkipohjanaan. Se näyttää olevan nopeampaa ja helpompaa käyttää. Samoin kun se on sekoittunut ihoon, nestemäinen meikki näyttää luonnollisemmalta ja kevyemmältä, antaen iholle sileän, tasaisen pinnan. Liiallisella käytöllä kuitenkin saat aikaan maskivaikutelman sillä se aiheuttaa raitoja ja osat alueista näyttävät "kakkumaiselta". Käyttämällä meikkivoidetta sienen sijaan sormilla voi auttaa luomaan sileän lopputuloksen, joka on luonnollisempi. Saat tasaisen pinnan levittämällä pienen määrän nestemäistä meikkivoidetta kerrallaan ja sekoittamalla tarkoin.

Toinen etu nestemäisessä meikkivoiteessa on, että se imeytyy ihon joukkoon sen sijaan että vain istuisi sen päällä, täten saat enemmän ihon ulkonäköä muistuttavan sävyn. Neste myös sopii naisille joilla on kuiva iho, normaali iho, rasvainen iho, yhdistelmä iho ja herkkä iholle.

Puuterimaiset meikkivoiteet ovat vähemmän suosittu valinta, mutta voivat toimia yhtä hyvin kuin nestemäiset vaihtoehdot. Se on helppo lisätä iholle ja sopivat myös hyvin ihmisille, joilla on hyvin rasvainen iho, koska jauhe imee öljyä ja estää rasvaisuutta. Voit myös käyttää puuteria päivinä jolloin et tarvitse vahvaa meikkipohjaa, vaan haluat vain korjailla meikkiä ja estää sen kiiltoisuutta.

Jauheet tuottavat myös muutamia ongelmia, lämpimällä säällä ne voivat helposti paakkuuntua ja näyttää epätasaisilta iholla. Joskus ne myös hankautuvat tai karisevat vaatteille.

Toinen vaihtoehto: Meikkipuuteri

Meikkipuuteri yhdistelmät ovat toinen vaihtoehto, jotka ovat saamassa suosiota. Meikkiä on kompatissa muodossa kuten puuteri mutta on koostumukseltaan kermaisempi. Koostumus antaa sileän ulkonäkö, kuten neste ja imee rasvaa iholta kuten jauhe. Kuitenkin, sinun täytyy olla varovainen käyttäessäsi meikkipuuteria, koska kovalla kädellä käyttäen se antaa sinulle ulkonäön joka on kakkuinen eikä tasainen. Kuten nesteet, avain on soveltaa sitä kevyesti ja sekoittaa hyvin. Tämä yhdistelmä ei ole parasta ihmisille, joilla on kuiva iho, koska se antaa sinulle myös hajanaista ihon ulkonäköä. Valitse tämän tyyppinen tuote, jos sinulla on normaali tai rasvainen iho.

Jos tämä on ensimmäinen kerta kun aiot ostaa meikkiä, sinun kannattaisi kokeilla erilaisia ​​tuotteita tai etsiä ammattilaismeikkaaja joka auttaa sinua päättämään oikeiden tuotteiden välillä. Niille, joilla on ongelma iho, kuten vaikea akne, sinun pitäisi vierailla ihotautilääkärin luona ensimmäisenä. He voivat auttaa sinua tekemään viisaampia valintoja eri meikkityypeistä ja antaa sinulle muita ihonhoitotuotteita ja vaihtoehtoja jotka auttavat selvittämään iho-ongelmien taustalla piileviä syitä.

Muista, paras meikkitekniikka on luoda ensin hyvä meikkipohja, jota vasten muu meikki näyttää hienolta ja tasaiselta. Valitse oikea sävy tarkasti ja levitä se naamallesi huolellisesti ja kevyesti, välttämällä kakkumaista lopputulosta ja maski ilmiötä häivyttämällä sen hyvin. Hauskoja meikkihetkiä!

No comments:

Post a Comment