Friday, 23 August 2013

Syksyn trendit 2013

Kun ensimmäinen sadepäivä iski helleaallon jälkeen, aloimme heti ajattelemaan pukeutumista syksyn varalle. Tulevat tyylit ovat jo nähtävissä catwalkeilla ja niitä seuraamalla on helppo innostua ja alkaa suunnittelemaan omaa tyyliään syksyn varalle. Yhdistä syksyn suurimmat trendit vaatekaappisi sisältöön sekä meikkeihisi.

Hatut, ihanat hatut!

Kun bad hair päivä iskee, älä masennu! Yksi suurimpia trendejä Syksyn 2013 varalle on hatut - pelastajat sotkuisten hiuksien varalle, joita et aivan onnistunut selvittää. Catwalkeilla näkyy esimerkiksi Kate Spaden ihanat hatut, jotka antavat esimerkkiä. Voit yhdistää eri asuihin eri tyylisen hatun, olipa se fedora, pipo tai urheilullinen lippis. Voit vain työntää hiuksesi hatun alle, punoa niistä letin, tai antaa niiden roikkua vapaana. Kukaan ei huomaa hiustesi rasvaisia juuria kun olet suihkuttanut hieman kuivashampoota niihin ja sitten valinnut täydellisen hatun asuasi myöten.

Tuo takaisin klassiset printit

Kun puiden lehdet muuttvat oranssiksi ja on vähän liian kylmä selvitäksesi hengissä toimistoon ja takaisin ylläsi vain silkkinen kukka pusero, pue päälle takki, jossa on klassinen tweed tai houndstooth printti. Nämä ovat melko maskuliinisia, mutta sopivat periaatteessa kaiken kanssa, niiden ollessa neutraaleja väriltään ja tyyliltään klassisia. Yhdistä kirkkaan punainen huulipuna tuomaan ripaus naisellisuutta jokapäiväiseen toimistoasuusi, kuten kirkkaan punainen mattapintainen puna jota näkyi syksy catwalkilla Nina Riccin esityksissä.

Pukeudu kerroksittain!

Täydellinen valinta kaupunkityyliin on kerrospukeutuminen, kun olet koko päivän töissä, lounasaikaan pikatreffeillä ja illanvietossa ystävien kanssa kaikki yhdessä päivässä! Kerrosta mekkoja, takkeja ja bleisereitä ja lisää asusteita kuten huiveja ja hattuja vaihtaaksesi asun tyyliä päivän mittaan.

Ole Lumikuningatar

Yhdistämällä kaksi Syksyn suurimmista trendeistä: valkoinen ja glitter, voit saavuttaa suoraan Narniasta peräisin olevan tyylin. Älä kuitenkaan liioittele. Pukeudu kokovalkoiseen asuun, mutta käytä glitteriä vain silmämeikissäsi. Kokeile hopeaa eye lineriä, jossa on glitteriä ja voit saada välittömästi ylellisen ilmeen, joka ei ole liian päällekäyvä. Muista myös että, kun pukeudut valkoiseen, muista valita paksumpia kankaita ja jättää leijailevat mekot kesän ajalta vaatekaappiin kotona.

Oranssihtavat varjot

Syksyn Catwalkit ottivat inspiraatiota meikkeihin vaihtuvan luonnon väreistä. Kun puiden väri muuttuu vihreästä oranssiksi, niin voi silmämeikkikin! Tänä syksynä käytetään maanläheisiä oranssin sävyjä silmämeikkiin ottamalla mallia Givenchyn ja Prabal Gurungin showsta.Nyt nauti auringosta viimeiseen pisaraan asti ennen kuin kesä on ohi, vaikka onkin helppo innostua näiden Syksy trendejen mukaan. Emme malta odottaa niiden kokeilua! Mikä tyyli on sinun suosikkisi?

No comments:

Post a Comment