Tuesday, 27 August 2013

Ripsiseerumit


Ripsiseerumit sekä kulmakarvaseerumit ovat melko uusi tuote kauneudenhoidon maailmassa, mutta keräävät suosiota huimalla vauhdilla. Mitä ne sitten ovat? Ripsiseerumit ja kulmakarvaseerumit ovat kuin hoitoaine on hiuksille. Seerumia lisätään ripsien ja kulmien tyveen yleensä ennen ripsivärin käyttöä aamuisin ja illalla paljaaltaan. Kulmakarvaseerumin käyttö pehmentää kulmakarvoja ja auttaa niiden muotoilussa. Ripsiseerumin käyttö voi tuoda monia etuja käyttäjälleen:

 • Kätevä ripsiväriharjan tyylinen harja lipuu koko ripsien läpi ja peittää kaikki ripset hoitavalla seerumilla tyvestä kärkeen saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset
 • Seerumi estää ripsien karisemista kun esimerkiksi poistat silmämeikkiäsi
 • Pidentää ripsien kasvuaikaa ja pituutta ennen niiden karisemista
 • Luo ja edistää uusien, tuuheiden ripsien kasvua

Jos et ole ennen kokeillut ripsiseerumia, mutta haluaisit kokeilla sen hoitavia vaikutuksia, on houkutus ensin kokeilla edullisinta tuotetta, jotta jos tulokset eivät miellytä, ei rahapussikaan ole saanut niin isoa kolhua. Joskus kuitenkin kalliimmissa tuotteissa on käytetty kalliimpia ainesosia, jotka nostavat tuotteen hintaa, mutta tekevät siitä tehokkaamman. Usein myös eri tuotteet toimivat eri tavoin eri ihmisillä. Joten kysy apua ammattilaisilta ja lue tuotteiden arvosteluita netistä. Nämä antavat usein viittaa niiden tehokkuuteen ja joskus päätät niiden perusteella kokeilla hintavampaa tuotetta ja olevasi todella tyytyväinen tuloksiin.
Tuotteita löytyy monessa eri hintatasossa, tässä meidän vinkkimme eri hintaryhmissä, jotta tuote löytyy jokaista budjettia ajatellen:

Säästä

Kun haluat kokeilla edullista ripsiseerumia ja brändiä joka on sinulle ennestään tuttu ja luotettava, kokeile Loreal Double Extension Renewal Ripsiseerumia joka hinnaltaan vastaa muita sarjan tuotteita hintaan 14.99 Euroa 7.5ml pakkauksessaan. Pakkauskooltaan tämä on melko suuri ja tulee kestämään kauan, joten vaikka tuote ei olisi yhtä tehokas kuin jotkin muut markkinoilla olevat seerumit, sen pitkäkäyttöisyys tuo toisia etuja.


Törsää

Joskus markkinoille ilmestyy oikea supertuote, jonka nimeen kaikki vannovat. Tällainen on Revitalash, joka valmistaa sekä seerumeita että ripsivärejä. Revitalash Advanced Ripsien Hoitotuote on hinnaltaan kalliimpi, 2ml tuotetta maksaa 89.99 Euroa, mutta tuote on niin voimakas, että joissakin maissa sen saa ostettua vain reseptillä sen sisältäessä lääkejohdannaista. Tämä tekee seerumista yhden markkinoiden vahvimmista ja tehokkaimmista seerumeista. Sen käytössä tulee aina kuin muidenkin tuotteiden, tarkistaa ensin sen sopivuuden allergisten reaktioiden varalta.Ripsiseerumit ovat keräämässä suosiotaan niin paljon, että myös feikkimarkkinat ovat huomanneet niissä rahasammon. Osta seerumisi siis vain luotettavilta jälleenmyyjiltä, kuten JT Beauty Outletistä, jossa voit olla varma, että saat luotettavan ja turvallisen aidon tuotteen, joka tuo sinulle kaikki ne edut, joita tuotteiltasi etsit.

Tässä linkkejä artikkelissa mainittuihin ripsiseerumeihin:

2 comments:

 1. Onko tätä tuote parempi, kuin Maylash-ripsiseerumi?

  ReplyDelete
 2. Moikka Minna!

  Olemme kuulleet jatkuvasti asiakkailta etta tämä tuote on tehokkain, jonka takia tällä tuotteella on varmaan suurin hintakin. Muista tuotteista ja niiden tehokkuudesta emme valitettavasti osaa sanoa.

  ReplyDelete