Sunday, 18 May 2014

DIY-ripsiseerumi

Kyllä, voit tehdä sen itse! Tarvitset vain vanhan ripsiväriputelin (pestyn!), sekä muutamaa öljyä! Tässä seerumissa käytämme gastor-, oliivi-, sekä arganöljyä. Mittaa kaikkia sama määrä puteliin, sulje korkki ja ravista. Ta-daa! Seerumisi on valmis.

Vanhaa ripsivärinharjaa käyttäen levitä seerumia ripsillesi aivan kuten maskaraa. Öljyt hoitavat ripsiä ja auttavat niitä kasvamaan nopeammin, sekä tuuheammiksi ja vahvemmiksi. Voit halutessasi myös harjata seerumia kulmakarvoihisi!

Seerumia voi käyttää päivittäin. Voit käyttää sitä ennen nukkumaan menoa, tai jos ajatus nukkumisesta öljyisillä ripsillä ei houkuta, voi seerumi vaikuttaa myös päiväaskareiden aikaan. Helppoa ja yksinkertaista!

Sinun ei ole pakko käyttää seerumissasi kaikkia kolmea öljyä, voit valita esimerkiksi oliiviöljyn ja katsoa miten se toimii yksinään. Voit myös kokeilla muita öljyjä.

Seerumi ei tee ihmeitä hetkessä, mutta muutaman kuukauden jälkeen tulosten pitäisi näkyä. Jos ei, ole huoletta. Jatka seerumin käyttöä vielä, sillä ihmisten ripset kasvavat eri tahtiin!


Oletko itse kokeillut DIY kauneushoitoja? Kummasta sinä tykkäät, itsetehdystä vai kaupasta ostetusta kosmetiikasta?

No comments:

Post a Comment