Tuesday, 27 May 2014

DIY-hampaiden valkaisu?

Nopea ja helppo tapa valkaista hampaat kotona? Yksinkertaiseen reseptiin tarvitset ruokasoodaa ja valintasi mukaan mansikoita tai omenan puolikkaan.

Steps:
  1. Mittaa muutama teelusikkallinen ruokasoodaa kulhoon.
  2. Pilko mansikat tai omena pieneksi silpuksi ja lisää samaan kulhoon ruokasoodan kanssa.
  3. Sekoita ainekset tahnaksi.
Harjaa tahna hampaisiin ja anna vaikuttaa 10minuuttia. Pese tahna pois. Ruokasooda ei maistu hyvältä, mutta se valkaisee hampaita tehokkaasti. Samoin mansikat ja omenat. Omenoissa malic acid on avaintekijä kellastuneiden pinttymien hälventämiseen.


Halutessasi voit lisätä seokseen vielä sitruunamehua. Ja vaikka tämä hampaiden valkaisutapa on täysin luonnollinen - ja sisältää vain aineita, jotka löytyvät jokaisen meistä keittiökaappista, voi liiallinen määrä ruokasoodaa ärsyttää hampaita. Ensimmäistä kertaa reseptiä kokeillessa kannattaa olla maltillinen ja myöhemmin lisätä ainesosan määrää, jos sen tarvetta on.


Joten, olkaa hyvät! Helppo ja yksinkertainen tapa valkaista hampaat kotona! Reseptiä voi muutella mielensä ja tarpeen mukaan, jättää pois ja lisätä ainesosia mukaan. Vielä se, että vaikka seos on syötävä, eikä nielemisessä ole vaaraa, sitä ei suositella! Tahna ei ole mikään makuelämys!

No comments:

Post a Comment