Monday, 19 May 2014

That Orange!

Mitä maailmalla tapahtuu? Voimakkaat värit ovat vallanneet tämän kevään ja valtakausi tulee jatkumaan koko kesän, mutta ehdoton suosikki on nyt löytynyt! Marjojen sävyjen ja kirkkaan pinkin rinnalle nousee rohkea oranssi! Tätä väriä on ehdottomasti jokaisen kokeiltava.

Oranssi näyttää hyvältä päivettynyttä ihoa vasten. Asuun piristystä saa oransseista asusteista, esimerkiksi koruista tai räikeästä clutch-laukusta. Muu look kuitenkin kannattaa pitää yksinkertaisena, jotta huomio pysyy tässä kauniissa värissä, joka on tullut valloittamaan lämpimät säät!

Räikeä oranssi näyttää suloiselta kynsissä, mutta rohkeat rokkaavat samanväristä huulipunaa arkena. Uskallatko värjätä hiustesi latvat oranssiksi? Trendin tarkoitus ei ole tietenkään pukeutua appelsiiniksi, mutta nyt vain luovuus ja räväkkyys ovat rajana! Kerää katseita!

Näin käytät oranssia meikissäsi kesäarkena:
  1. Oranssi huulipuna
Pidä muu meikki simppelinä ja kiinnitä hiuksesi nutturalle tai ponihännälle. Jos hiuksesi ovat lyhyet, vedä ne kasvoiltasi korvan taakse tai pidä kutrisi kurissa pannalla. Voit myös letittää hiuksesi edestä. Asu kannattaa valita neutraaleista väreistä, esimerkiksi valkoinen toimii hyvin! Oranssin voi myös yhdistää esimerkiksi vaaleansinisen tai pinkin kanssa jännittävän kontrastin luomiseksi, mutta tee se yksityiskohdissa! Ja muista ”kolmen värin-sääntö”.

  1. Kynsilakka
Maalaa kaikki kynnet oransseiksi, tai leikittele väreillä! Yhdistä oranssi keltaisen kanssa, tai miten vain haluat! Erilaisilla kynsitusseilla ja tarroilla saat kynsistäsi mielenkiintoiset ja juuri sinun näköisesi!

No comments:

Post a Comment